Ostanimo u kontaktu

S OPTIMIZMOM PROTIV BISTONA

Boćari Metkovića u 14. kolu putuju u Brela

Objavljeno prije

Poraz boćara Metkovića prošle subote u susretu s Zrinjevcem u Metkoviću nije umanjio optimizam glede nastojanja za opstanak u prvoligaškom društvu.

U subotu će Metkovci na put do obližnje Makarske, odnosno Brela gdje će iskušati svoja umijeća u susretu s Bistonom, ekipom koja je osigurala opstanak i u kojoj igra jedan od najboljih boćara, Metkovac Vedran Crnčević.

Nekada su ta dva kluba vodili bespoštednu bitku za ulazak u prvu ligu, a danas su Breljani, kad su bodovi u pitanju, u značajnoj prednosti.

Ipak, prijatelji boćanja razmišljaju o tomu je li došlo vrijeme da i Metković ostvari pobjedu na gostovanju i tako stvori dobre temelje da u nastavku prvenstva osigura opstanak u elitnom stupnju natjecanja.

Unatoč zdravstvenim problemima, iskusni boćar Mile Vidović vratio se u ekipu s nakanom da pomogne, upravo u vrijeme velike krize rezultata. On, Dodig, Grbić, Krstičević i ostali metkovski boćari imaju i iskustvo i znanje da svom klubu osiguraju opstanak. Za to su im potrebne najmanje dvije pobjede do konca prvenstva.

Vodeći na ljestvici je Vargon Rijeka s 36 bodova.

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz Neretve od Dinama u Zagrebu

Objavljeno prije

Autor

Unatoč određenoj dozi optimizma uoči puta u Zagreb na sraz s Dinamom, igračice Neretve nisu uspjele u svojim nakanama da pruže dobru igru ili možda prirede ugodno iznenađenje i osvoje jedan bod.

Za utakmicu spremnih bilo je samo 11 igračica koje su se dobro držale prvo poluvrijeme, ali su ipak u 45. minuti igračice Dinama u Maksimiru povele s 1:0.

U drugom dijelu pravi potop, odmah početkom nastavka Metkovke su primile i drugi pogodak, a onda su domaće poentirale kao na tekućoj traci, i postigle još pet golova za konačnih 7:0.

Imale su Neretvanke dvije do tri prigode, ali je čuvarica Dinamove mreže na vrijeme reagirala.

Osjetio se dakle manjak igračica, u nekim momentima možda i neiskustvo, a i vrućina je učinila svoje.

ŽNK Dinamo – ŽNK Neretva 7:0 (1:0)

Nakon poraza jedino se može čekati utakmica Lepoglava Agram, jer u slučaju da Lepoglava uzme bod Agramu Neretva će nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka, a bude li slavio Agram, Neretvi predstoji Liga za ostanak u prvoligaškom društvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije