Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

U PAZINU TREĆA SREĆA

Boćari Metkovića s optimizmom putuju u Pazin

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

Dvije pobjede, šest bodova i šesto mjesto na ljestvici, učinci su boćara Metkovića u dosadašnjem dijelu prvenstva u prvoj boćarskoj ligi. Dobre igre i čiste pobjede su susretima s Lovranom i Gorčinom podigle su optimizam igrača na veću razinu. Momčad je satkana od iskusnih i potentnih mladih igrača od kojih neki i u svjetskim razmjerima postižu vrhunske rezultate.

Metkovci u subotu putuju u Pazain, ekipi koja se nalazi na petom mjestu s devet bodova i koja godinama igra zapaženu ulogu u hrvatskom boćanju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tijekom proteklih dana naši boćari pripremali su se na uobičajen način, s posebnom pozornošću na određene discipline i mislima kako se suprostaviti domaćinu.

– Naravno da nas zanima pobjeda i da uvijek želimo biti pobjednici, a kako će biti u Pazinu,teško je odgovoriti. Ono što znam i što vam mogu reći jest da će naši igrači biti koncentrirani na svaku disciplinu i na svaku boću, – poručio je prije puta voditelj boćara Jozo Bebić.

Nakon gostovanja u Pazinu BK Metković će odigrati odgođenu utakmicu prvog kola s Dugopoljem. Zatim slijedi stanka, a onda 19. siječnja sljedeće godine u Metković stiže vodeći Zrinjevac.

Boje Metkovića u Pazinu branit će: Vidović, Gašpar, Jakić, Dodig, J. Krstičević, I. Krstičević, A. Čorluka, N. Kežić, I. Kežić, Dražeta, M. Čorluka, Sršen i voditelj Bebić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije