Ostanimo u kontaktu

PRVA BOĆARSKA LIGA

Boćari Metkovića poraženi u Brelima

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U drugom kolu prvoligaškog boćarskog prvenstva u južnoj skupini boćari Metkovića gostovali su u Brelima i izgubili, 15:11.

Metkovci su bili pobjednici u nekoliko disciplina, Dodig, Vidović i Grbić, ali i ostali pokazali su da znaju. Ipak , boćari Bistona u konačnici su bili s više poena, a njihova pobjeda je zaslužena.

Prijenos susreta pogledajte u video prilogu ispod.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije