Ostanimo u kontaktu

BOĆARI NA PUTU ZA PLAY OFF

Boćari Metkovića nakon dugo vremena pobijedili kao gosti

Objavljeno prije

Da su boćari Metkovića u sve boljoj formi potvrdili su pobjedom u Splitu u igri s momčadi Gorčina iz Omiša. Ne samo da su Metkovci pobijedili već su zapravo deklasirali boćare iz Omiša, a pobjednik je prepoznat već nakon prvoh igara u kojima je rezultat glasio 4:14 za goste.

Kasnije je su i domaći osvojili osvojili nekoliko poena ali pobjedu Metkovića od 8:18 nisu mogli nikako ugroziti.

S novim bodovima s gostovanja, Metkoviću se iznenada pružila prilika da osvoji četvrto mjesto odnosno da zaigra u play offu. O toj iznenadnoj prilici više će se znati u subotui kad na Neretvu stižu boćari Pazina.

PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Metkovac Sergej Jakirović više nije trener Gorice

Objavljeno prije

Metkovac Sergej Jakirović od danas više nije trener Gorice. Nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera ugovor je sporazumo raskinut, a toj odluci zasigurno je kumovao teški poraz prošlog vikenda u Splitu, kada je njegova momčad izgubila od Hajduka s visokih 6:0.

– Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede, – rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije