Ostanimo u kontaktu

POČINJE PRVOLIGAŠKO BOĆARSKO PRVENSTVO I U SKUPINI JUG

Boćari Metkovića na otvaranju sezone domaćini Komolcu

Objavljeno prije

Od ove sezone nema jedinstvene Prve boćarske lige koja je podijeljena u skupine, a boćari prvoligaša Metkovića natjecat će se u južnoj skupini koja broji osam klubova.

Prvi gost boćara Metkovića, u subotu 31.listopada, bit će BK Komolac, a utakmica počinje u 15 sati, bez nazočnosti gledatelja u Boćarskom domu u Metkoviću.

Tijekom višemjesečne stanke dogodile su se značajne promjene u BK Metković, kako u igračkoj tako i u stručnoj strukturi.

Došli su novi igrači: Antonio Prlaguzić, Ivica Krstičević (povratnik iz BK Slivno), Ivo Kaznačić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin i Karmelo Vučković, a momčad je napustio Ante Sršen.

Tako će za metkovskog (južnog) prvoligaša zaigrati: Markica Dodig, Andrija Čorluka, Mate Čorluka, Mile Vidović, Ivica Krstičević, Jure Krstičević, Antonio Prlaguzić, Ivan Kežić, Đorđe Grbić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin, Karmelo Vučković, Ivo Kaznačić, i Dubravko Lažeta.

Jure Krstičević uoči utakmice s Komolcem je rekao:

– Nastojat ćemo pobijediti, iako je Komolac vrlo uigrana momčad. Naš cilj su rezultati koji nam mogu osigurati prvoligaški status u novoj (sljedećoj) sezoni. To mžemo ostvariti plasmanom od prvog do trećeg mjesta na ljestvici, – rekao je Krstičević.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije