Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

POČINJE PRVOLIGAŠKO BOĆARSKO PRVENSTVO I U SKUPINI JUG

Boćari Metkovića na otvaranju sezone domaćini Komolcu

Objavljeno prije

Od ove sezone nema jedinstvene Prve boćarske lige koja je podijeljena u skupine, a boćari prvoligaša Metkovića natjecat će se u južnoj skupini koja broji osam klubova.

Prvi gost boćara Metkovića, u subotu 31.listopada, bit će BK Komolac, a utakmica počinje u 15 sati, bez nazočnosti gledatelja u Boćarskom domu u Metkoviću.

Tijekom višemjesečne stanke dogodile su se značajne promjene u BK Metković, kako u igračkoj tako i u stručnoj strukturi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Došli su novi igrači: Antonio Prlaguzić, Ivica Krstičević (povratnik iz BK Slivno), Ivo Kaznačić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin i Karmelo Vučković, a momčad je napustio Ante Sršen.

Tako će za metkovskog (južnog) prvoligaša zaigrati: Markica Dodig, Andrija Čorluka, Mate Čorluka, Mile Vidović, Ivica Krstičević, Jure Krstičević, Antonio Prlaguzić, Ivan Kežić, Đorđe Grbić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin, Karmelo Vučković, Ivo Kaznačić, i Dubravko Lažeta.

Jure Krstičević uoči utakmice s Komolcem je rekao:

– Nastojat ćemo pobijediti, iako je Komolac vrlo uigrana momčad. Naš cilj su rezultati koji nam mogu osigurati prvoligaški status u novoj (sljedećoj) sezoni. To mžemo ostvariti plasmanom od prvog do trećeg mjesta na ljestvici, – rekao je Krstičević.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije