Ostanimo u kontaktu

KAKO DO PRESUDNIH BODOVA

Boćari Metkovića na iskušenju, za opstanak trebaju 4 boda

Objavljeno prije

Nije lako boćarima Metkovića. Visi im opstanak u Prvoj ligi pa je svaka utakmica, zapravo kvalifikacijska.

Tijekom sezone nisu bili uspješni ni kod kuće ni u gostima, a rezultat svega je samo šest bodova i deveto mjesto na ljestvici.

Ipak, nada u opstanak postoji, samo se neke stvari moraju posložiti. Naime, Metkovcima trebaju 4 boda, s tim da Primošten na osmom mjestu izgubi sve utakmice.

Do tri boda mogli bi već u subotu, 14. ožujka na gostovanju kod Marinića, ekipe koja nema bodova i koja je siguran drugoligaš. No, negdje moraju ugrabiti još jedan bod, što neće biti nimalo lako.

U slučaju da im drugi rezultati budu išli na ruku, izjednačili bi se s Primoštenom s kojim imaju međusobno bolji omjer poena, pa bi onda Primošten odselio u Drugu ligu.

Bilo bi lijepo kad bi boćari Metkovića svojim znanjem i upornošću iskamčili ta četiri boda kako bi u sljedećoj sezoni imali status prvoligaša.

Mislimo da braća Čorluka, Grbić, Krstičević, Dodig i ostali naši boćari mogu ostvariti te ciljeve.

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije