Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PLASMAN U JEDINSTVENU LIGU

Boćari Metkovića dočekuju Primošten, a nakon utakmice uslijedit će slavlje

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U subotu s početkom u 15 sati boćari Metkovića odigrat će s ekipom Primoštena posljednju utakmicu u regularnom dijelu prvenstva a prije doigravanja.

Međutim, već sada se zna da su ostvarili velik uspjeh osvajanjem drugog mjesta i plasmanom u novu, Jedinstvenu boćarsku ligi sljedeće sezone, gdje im je uostalom i mjesto.

I u slučaju da izgube od zadnjeg na ljestvici, Primoštena, opet bi bili treći i opet bi se našli u višem stupnju natjecanja.

Naše je mišljenje da će boćari bez velikih napora pobijediti Primošten, a poslije susreta i novih bodova može započeti slavlje , za koje se članovi kluba već pripremaju.

Dodig, Vidović, Vučković, Dražeta i ekipa imaju i što slaviti.

Prvo mjesto bez poraza u južnoj skupini Prve HBL drže boćari Bistona. Tko će biti treći ovisi ishodima utakmica Hajduk-Sokol Orbico i Imotski- Otok. Ako Sokol Orbico izgubi, a Otok pobijedi u Imotskom, eto onda u Jedinstvenoj ligi igrača iz Otoka kod Sinja.

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA DRŽAVE

Boćarima treba pobjeda u susretu s Vargonom

Objavljeno prije

Autor

U doigravanju za prvaka države u boćanju, BK u uzvratnom 4-finalnom susretu na svom terenu dočekuje BK Vargon iz Rijeke.

Prošloga vikenda Riječani su slavili sa 17:9, pa se vjerojatno nadaju da će slaviti i u Metkoviću. Međutim, Metkovci sigurno je, neće lako prepustiti bodove odnosno pobjedu svojim gostima čije kvalitete dobro poznaju.

Prije odlaska u Rijeku cilj je bio pobijediti ili doživjeti što minimalniji poraz.

Stoga se u našem Boćarskom domu u subotu može očekivati zanimljivo nadmetanje boćarskih majstora Dodiga, Vidovića i ostali članova Metkovića s također istaknutim pojedincima iz Rijeke.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije