Ostanimo u kontaktu

PRVA BOĆARSKA LIGA

Boćari Metkovića danas u Primoštenu traže bodove spasa

Objavljeno prije

Danas (subota) su na rasporedu utakmice 11. kola u Prvoj boćarskoj ligi, a boćari Metkovića bodove spasa potražit će na gostovanju u Primoštenu.

Kažemo bodove spasa prije svega zbog činjenice da se Metković nalazi na 8. mjestu na ljestvici sa svega 6 osvojenih bodova, a Primošten na devetom mjestu sa 4 boda. U slučaju pobjedi boćari Metkovića pobjegli bi na osam bodova, ili četiri više od Primoštena. U slučaju pobjede domaćina, oni bi se bodovno poravnali s Metkovićem pa bi se u sljedećim kolima odlučivalo koja će dva kluba (deveti i deseti) napustiti prvu ligu. Na posljednjem su mjestu Marinići, bez bodova.

Treba naglasiti da u 12. kolu boćari Metkovića dočekuju Zrinjevac, dok će Primošten u goste Marinićima. U slučaju današnje pobjede u susretu s Metkovićem, i u slučaju pobjede na gostovanju kod BK Marinići, Primoštenci bi imali 8 bodova, što bi produžilo neizvjesnost oko opstanka Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Stoga će Metkovci danas uložiti svo svoje umijeće i energiju ne bi li pobijedili i tako makar donekle stabilizirali svoj položaj na ljestvici. Uvjereni smo da braća Čorluka, Dodig, Grstičević i ostali metkovski majstori boćanja mogu danas do pobjede.

SPORTSKI VIKEND

Mlađi rukometaši Metkovića ostvarili dobre rezultate

Objavljeno prije

Prošlog vikenda, točnije u subotu u Solinu su dječaci 2006. godišta RK Metković odigrali dvije utakmice sa sljedećim rezultatima:

Split – Metković 22:24 i Solin – Metković 26:20.

Dok su se u nedjelju utakmice igrale u Gradskoj sportskoj dvorani generacije dječaka U11.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Metkovic – Trogir 20:13, Balic Metličić 07 – Metkovic 12:24, Metkovic – Korčula 9:38.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije