Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SUPER LIGA BOĆARA

Boćari Metkovića danas igraju jednu od najvažnijih utakmica sezone

Objavljeno prije

Nakon pobjede nad Istrom Poreč boćarima Metkovića, članovima Super lige, vratio se osmijeh i nada da će i sljedeće sezone nastupati  u najvišem stupnju hrvatskoga boćanja.

Dobro, izgubili su zatim od Sokol Orbica u Splitu, iako je malo falilo da stvar bude i drugačija .

Sve je to prošlost, a u subotu poslije podne (7.kolo) Metkovce čeka novi izazov na vlastitom terenu i jedna od najvažnijih utakmica sezone. U goste im stižu boćari Vargona iz Rijeke s kojima su puno puta ukrstili koplja, tako da jedni o drugima znaju baš sve.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako Metković ima samo tri boda, a Vargon četiri, i kako će  Vargon, Marinići i Otok zajedno s Metkovićem u međusobnim susretima tražiti izglede za opstanak u Super ligi, može se reći da će današnja utakmica biti baš zahtjevna.

Metkovcima bi bodovi puno značili, posebice ako se zna da im u 8.kolu u goste stižu Marinići koji s trenutačna  4 boda i osmim mjestom također traže svoje putove za opstanak.

No, sigurni smo da metkovski boćari, Vidović, Dodig, Krstičevići, Prlaguzić, Čorluke i svi ostali  znaju najbolji put do pobjede.

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva započela s pripremama za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

U utorak, 18.siječnja trener ŽNK Neretva, Duško Mijoč okupio je 14 igračica, i one iskusnije i one mlađe na koje računa u nastavku prvoligaškog natjecanja.

Na „prozivci“ nije bilo iskusne i odlične igračice Marije Herceg (zbog posla), ali će se jedna od najboljih igračica u povijesti kluba uskoro staviti na raspolaganje klubu i koja će zaigrati u proljetnom dijelu prvenstvu.

Od najavljivanih novih imena u klupskom pogonu, sve radi očuvanja prvoligaškog statusa, za sada nema posebnih vijesti, osim vijesti da će klupske boje Neretve u nastavku prvenstva braniti i Jadranka Bogdanović (nekada Govorko), koja je bila članica U-17 hrvatske reprezentacije .

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon završetka školovanja vratila se u klub i vratarka Maja Ćelić.

O tomu hoće li biti još pojačanja za ŽNK Neretva u nastojanjima očuvanja statusa prvoligaša, doznavat ćemo tijekom prijelaznog roka koji je počeo u utorak.

Prema riječima trenera Mijoča, Neretva je dobila poziv za odigravanje prijateljske utakmice u Trebinju protiv Crvene Zvezde iz Beograda, dok je druga utakmica dogovorena s ŽNK Hajduk Split u kojemu igra nekoliko bivših igračica Neretve, 19. veljače, u Splitu.

S radom su započele i igračice Neretve mlađih uzrasta koje i u nastavku natjecanja očekuju pozitivne ishode na svim utakmicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije