Ostanimo u kontaktu

BRELJANI BEZ PROBLEMA DO POBJEDE

Boćari Bistona uvjerljivi pobjednici u derbiju s Metkovićem

Objavljeno prije

Boćari Bistona iz Brela slavili su u derbiju s boćarima Metkovića, 4:22 !

Gotovo da se i ne sjećamo tako izrazitog poraza Metkovića na vlastitom terenu u zadnjih nekoliko godina.

Ipak, treba reći da su Breljani predvođeni Vedranom Crnčevićem pokazali više, da su bili precizniji i kvalitetniji te da opravdano drže prvo mjesto, ispred  Metkovića koji sada zaostaje 7 bodova.

Već u prvim disciplinama gosti su pokazali koji im je cilj, poveli su 2:8, zatim su u brzinskom izbijanju postigli rezultat 29:44, te su uvećali svoju prednost na 2:10.

Tri  i pol sata prije kraja susreta na semaforu je pisalo: 4:14, a 25 minuta prije kraja i 4:16.

Sve do kraja susreta Breljani su sve konce igre držali u svojim rukama te su stalno uvećavali svoju prednost do konačnih 4:22 i sigurne pobjede. Zasluženo!

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije