Ostanimo u kontaktu

BOĆARSKA REPREZENTACIJA U METKOVIĆU

Gradonačelnik Milan pozdravio boćarske reprezentativce te im zaželio puno uspjeh na predstojećem Svjetskom prvenstvu

Objavljeno prije

Boćarski reprezentativci u Metkoviću, Dalibor Milan, Markica Dodig

Tri dana boravili su u Metkoviću članovi boćarske reprezentacije Hrvatske, kojima je to bio početak priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se od 17. do 24. rujna ove godine održati u Casablanci u Maroku.

Prema riječima trenera reprezentacije Markice Dodiga, uz izbornika Milana Celiju, u Metkoviću su se okupili i vježbali sljedeći izabranici: M. Čubela, P. Čubela, Kolobarić, Guštin, Kraljić i Miličević. Cilj okupljanja svakako je bio uvid izbornika i trenera u trenutačni stupanj forme svih boćara, a razgovarali su i o nekim tehničko-taktičkim formulama za predstojeće prvenstvo.

Nakon Metkovića, naši će reprezentativci nastaviti pripreme u Crnoj Gori gdje će sudjelovati  na međunarodnom turniru pet zemalja: Crne Gore, Srbije, Hrvatske, BiH i Slovenije.

Naši u Crnoj Gori očekuju solidne rezultate, s obzirom na njihovu snagu i međunarodno iskustvo.

Uz to, lijepo je saznanje da je Metković dobio još jednog reprezentativnog trenera u imenu Markice Dodiga, a od ranije je poznato da na čelu hrvatskih i inozemnih  reprezentacija kao treneri ili izbornici Ilija Puljević, Tomislav Veraja, Ivica Obrvan, Luka Panza, Željko Babić koji je igrao i trenirao u Metkoviću, Slavko Goluža, Vladimir Jelčić (rukomet), te Igor Štimac (nogomet).

Rijetko se koji, tako mali grad na svijetu može pohvaliti brojnošću vođa nacionalnih selekcija.

Reprezentativce je jučer u poslijepodnevnim satima posjetio i gradonačelnik Dalibor Milan, zaželio im je puno uspjeha na predstojećim natjecanjima te ‘zavaljao’ jednu s njima.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije