BOĆARSKA REPREZENTACIJA U METKOVIĆU

Gradonačelnik Milan pozdravio boćarske reprezentativce te im zaželio puno uspjeh na predstojećem Svjetskom prvenstvu

Objavljeno 17. kolovoza 2017. u kategorijama: Boćanje, Foto Galerija, Metković, News, Sport.

Boćarski reprezentativci u Metkoviću, Dalibor Milan, Markica Dodig

Galerija

Tri dana boravili su u Metkoviću članovi boćarske reprezentacije Hrvatske, kojima je to bio početak priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se od 17. do 24. rujna ove godine održati u Casablanci u Maroku.

Prema riječima trenera reprezentacije Markice Dodiga, uz izbornika Milana Celiju, u Metkoviću su se okupili i vježbali sljedeći izabranici: M. Čubela, P. Čubela, Kolobarić, Guštin, Kraljić i Miličević. Cilj okupljanja svakako je bio uvid izbornika i trenera u trenutačni stupanj forme svih boćara, a razgovarali su i o nekim tehničko-taktičkim formulama za predstojeće prvenstvo.

Nakon Metkovića, naši će reprezentativci nastaviti pripreme u Crnoj Gori gdje će sudjelovati  na međunarodnom turniru pet zemalja: Crne Gore, Srbije, Hrvatske, BiH i Slovenije.

Naši u Crnoj Gori očekuju solidne rezultate, s obzirom na njihovu snagu i međunarodno iskustvo.

Uz to, lijepo je saznanje da je Metković dobio još jednog reprezentativnog trenera u imenu Markice Dodiga, a od ranije je poznato da na čelu hrvatskih i inozemnih  reprezentacija kao treneri ili izbornici Ilija Puljević, Tomislav Veraja, Ivica Obrvan, Luka Panza, Željko Babić koji je igrao i trenirao u Metkoviću, Slavko Goluža, Vladimir Jelčić (rukomet), te Igor Štimac (nogomet).

Rijetko se koji, tako mali grad na svijetu može pohvaliti brojnošću vođa nacionalnih selekcija.

Reprezentativce je jučer u poslijepodnevnim satima posjetio i gradonačelnik Dalibor Milan, zaželio im je puno uspjeha na predstojećim natjecanjima te ‘zavaljao’ jednu s njima.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

Komentari