Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NOVI/STARI PREDSJEDNIK

Blaž Pezo ponovo izabran za predsjednika ŽNS-a DNŽ

Objavljeno prije

Na izbornoj skupštini ŽNS DNŽ jednoglasno je za predsjednika i u novom mandatu izabran Blaž Pezo, a za dopredsjednike Nikola Milat (BŠK Zmaj) i Ivo Jerković (Neretvanac).

Odlučeno je da će prvenstvo u 1.ŽNL DNŽ započeti 26.rujna, a liga će imati 12 članova. Još nije jasno hoće li Maestral iz Krvavca posve odustati od Prve lige, a ukoliko odustane u ligi će ostati Hajduk 1932.

U prvom kolu ONK Metković (prošlosezonski prvak) ugostit će starog poznanika NK Orebić, Župa dubrovačka pričekat će Gusara, a Croatia Maestrala ili Hajduka 1932.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ukoliko, međutim, Maestral bude igrao Drugu županijsku ligu ona će imat 10 klubova u dvije skupine, a ne bude li Maestrala liga će imati devet kluba u samo jednoj skupini.

ŽRK METKOVIĆ

Naše cure osvojile drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru

Objavljeno prije

ŽRK Metković osvojio je drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru. U polufinalu su dobile RK Hadžići 33:29, dok su u finalu izgubile od ŽRK Sinj sa 29:35.

Za ŽRK METKOVIĆ nastupile su; Antea Butigan(GK), Petra Obradović, Paula Buljubašić, Martina Ilić, Petra Obšivač, Andrea Jarak, Rita Šiljeg, Josipa Bebić, Anđela Sušak, Laura Majić, Sara Vatović, Lucija Družijanić, Nina Dodig.

Čestitamo curama i trenerici Marieli Križanović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije