Ostanimo u kontaktu

BOĆARI NA PRAGU DRUGE LIGE

BK Metković samo veliko sportsko čudo može zadržati u Prvoj ligi

Objavljeno prije

Boćari Metkovića izgubili su na svom terenu možda i odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak u Prvoj boćarskoj ligi.

Bolji od njih bili su igrači Istre Poreč koji su više pokazali i kvalitetnije igrali.

Markica Dodig u susretu s Punišom (pojedinačno) donio je prva dva poena svom klubu, zatim gosti pobjeđuju u paru klasično, u trojkama klasično bilo je 1:1, ali nakon toga dva poena u bližanju i izbijanju u krug odlaze na stranu Istrijana. Andrija Čorluka u brzinskom donosi nova dva poena za Metković, da bi gosti nanizali šest pobjeda i 12 poena zaredom. Slijedila je domaća pobjeda (Batinić, Dodig) u paru klasično, ali su dva poena u trojkama klasično otišla na konto Istre.

Nakon novog poraza, jedino veliko sportsko čudo može zadržati Metkovce u Prvoj ligi. Međutim, možda se čudo ipak dogodi.

BK Metković – BK Istra Poreč 7:19

ŽENSKI NOGOMET

Neretva u Ligi za ostanak u nedjelju igra s Lepoglavom

Objavljeno prije

Standardni član ženskog nogometnog prvoligaškog društva, Neretva iz Metkovića nije uspjela u nastavku prvenstva osigurati igranje u Ligi za prvaka, već će od nedjelje sudjelovati u natjecanju u Ligi za ostanak!

Neretvi je malo nedostajalo da se bori s Osijekom, Splitom i Agramom za prvo mjesto, ali isto tako ni nastupi u Ligi za ostanak ne bi trebali predstavljati veće probleme koji bi mogli prouzročiti određene nove okolnosti.

I da ne duljimo, Neretva će u nedjelju s početkom u 18 sati i 30 minuta igrati s Lepoglavom kao gost, s ekipom koja je posljednja na ljestvici sa samo 4 osovojena boda, a onda slijede susreti s ostalim takmacima.

Neretvanke će na put krenuti u subotu s ciljem da u nedjelju pobijede ili osvoje jedan bod. Naime, Neretva je peta na ljestvici, potrebna joj je samo jedna pobjeda kod kuće da bez problema zadrži status prvoligaša.

O stanju u klubu i očekivanjima više nam je rekao trener Duško Mijoč:

– Mi uvijek idemo na pobjedu, optimistički gledamo na svaku utakmicu pa se nadam da u sudaru s Lepoglavom možemo do jednog ili dva boda. Uopće na strahujem za našu budućnost, imamo puno mladih igračica koje je u sljedećoj sezoni pokazati što znaju i mogu. Za utakmicu s Lepoglavom opet nećemo biti kompletni, ali se nadam da će igračice koje budu igrale dati svoj maksimum. Ja vjerujem u njihove sposobnosti i rezultate njihova rada i ne bojim se za naše sutra, – istaknuo je trener naših prvoligašica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije