Ostanimo u kontaktu

8. KOLO ZIMSKE LIGE DALMACIJE

BK Metković poziva na rekreativnu biciklističku utrku XCM ‘Stipe Čember’ u Vidu

Objavljeno prije

plakat xcm stipe camber

Biciklistički klub Metković 5. veljače u Vidu organizira tradicionalnu biciklističku utrku rekreativne XC zimske lige Dalmacije XCM ‘Stipe Čamber’. Start i cilj utrke je u Vidu, a ruta utrke je Vid – Prud – Dragovija – Nova Sela – Vreštica – Mrtvački put – Vid. Dužina staze je 27 km, a očekuje se preko 150 natjecatelja iz cijele Dalmacije, kao i iz susjedne BiH i Crne Gore.

Kako bi približili i djeci ljepote brdskog biciklizma biti će organizirana i dječja utrka koja će se voziti prije glavne utrke. Djeca će se natjecati na stazi primjerenoj njihovom uzrastu i to po kategorijama U-10, U-12 i U-14. Svim natjecateljima dječje utrke dodijeliti će se diplome kao uspomenu na sudjelovanje, a najbolji će dobiti nagrade i medalje.

Start dječje utrke po rasporedu je u 11:00 sati, dok će početak glavne utrke biti u 12:30 sati.

Za više informacija posjetite stranicu BK Metković ili se obratite Daliboru na broj moba 099 825 6646.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije