Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NOVA POBJEDA BOĆARA

BK Metković osigurao drugo mjesto i Super ligu

Objavljeno prije

Boćari Metkovića pobijedili su boćare Otoka (16:10) i tako osigurali drugo mjesto, s naznakom da još moraju pobijediti Primošten kako bi se izbjegle bilo kakve dvojbenosti oko konačnog plasmana. Uglavnom osigurali su nastupe u Super ligi u novoj sezoni, a nakon još dvije utakmice slijedi stanka, a potom nova iskušenja u završnici (play off).

Što se tiče subotnjeg okršaja sa vrlo dobrim igračima Otoka , ako bismo sudili po konačnom rezultatu moglo bi se činiti da je Metković do bodova došao glatko i bez previše napora, ali nije bilo tako. Prije zadnjih igara po disciplinama rezultat je bio iznenađujućih 9:9 ! Metkovci su nakon toga pokazali znanje i upisali redom sve same pobjede uz jedan neodlučen ishod . Tako su riješili sve dileme i trećeplasiranoj ekipi pobjegli za pet bodova.

ZAVRŠNI TURNIR PRVE BOĆARSKE LIGE

U prvoj utakmici doigravanja Vargon pobijedio BK Metković

Objavljeno prije

Autor

U subotu su odigrane 4-finalne utakmice završnog turnira boćarskih prvoligaša za prvaka države. U Splitu je Sokol Orbico s 16:10 bio bolji od Pule, dok je u Rijeci domaći Vargon sa 17:9 pobijedio BK Metković.

Uzvratni susreti igraju se sljedećega vikenda.

U Rijeci je Metković  u pojedinačnom krenuo više nego dobro te je Dodig s 2:13 bio bolji od Šestana, a onda u paru klasično Vidović i  J. Krstičević gube od Marčelje i Pavia, 8:6. No, I.Krstičević , A.Čorluka i Grbić dotukli su domaću „trojku klasično“ sa 4:6 !

Slijedila je pobjeda domaćeg čovjeka Buterina u bližanju i izbijanju u krug u srazu s Prlaguzićem (24:18), ali pobjeda A.Čorluke u sudaru s Glavićem u brzincima. U „preciznom“ bilježimo pobjedu Buterina u srazu s Dodigom, te pobjedu Vidovića nad Sandrom Guljom, iskusnim igračem Vargona.

Brzinsko štafetno minimalno su dobili Riječani, a u pojedinačnom klasično A.Čorluka i domaći Marčelja igrali su bez pobjednika 1:1. U istoj disciplini Buterin je savladao Milu Vidovića s 13:2.

U paru klasično Šestan i Gulja minimalno su nadjačali Dodiga i Juru Krstičevića, a na kraju u „trojci klasično“ Guštin, Pavia i Petz sigurno su slavili protiv Prlaguzića, I.Krstičevića i Grbića, 11:5.

Uz neka poboljšanja u igri te uz postojeće sposobnosti i uz malo sportske sreće, u uzvratu u Metkoviću može se očekivati ne samo kvalitetna predstava već i pobjeda Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije