Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NOVA POBJEDA BOĆARA

BK Metković osigurao drugo mjesto i Super ligu

Objavljeno prije

Boćari Metkovića pobijedili su boćare Otoka (16:10) i tako osigurali drugo mjesto, s naznakom da još moraju pobijediti Primošten kako bi se izbjegle bilo kakve dvojbenosti oko konačnog plasmana. Uglavnom osigurali su nastupe u Super ligi u novoj sezoni, a nakon još dvije utakmice slijedi stanka, a potom nova iskušenja u završnici (play off).

Što se tiče subotnjeg okršaja sa vrlo dobrim igračima Otoka , ako bismo sudili po konačnom rezultatu moglo bi se činiti da je Metković do bodova došao glatko i bez previše napora, ali nije bilo tako. Prije zadnjih igara po disciplinama rezultat je bio iznenađujućih 9:9 ! Metkovci su nakon toga pokazali znanje i upisali redom sve same pobjede uz jedan neodlučen ishod . Tako su riješili sve dileme i trećeplasiranoj ekipi pobjegli za pet bodova.

S OPTIMIZMOM U NOVU SEZONU

Nogometaši Metkovića ciljaju mjesto u vrhu ljestvice

Objavljeno prije

Autor

Nakon sjajnog uspjeha u proteklom prvenstvu Prve županijske nogometne lige i osvojenog prvog mjesta te sudjelovanja u kvalifikacijama za ulazak u 3.HNL Jug, nogometaši ONK Metković već 40 dana marno se pripremaju za novu sezonu u kojoj žele ponoviti velebni uspjeh, ili u najmanju ruku biti glavni konkurent za prvo mjesto.

Prvenstvo Prve županijske lige otpočet će u nedjelju , 26.rujna. tada će ONK Metković ugostiti stare poznanike , nogometaše Orebića na svom terenu.

U proteklom razdoblju Metkovci su odigrali pet pripremnih utakmica na kojima je trener Tomislav Plećaš uigravao momčad, sve prema svom planu i programu rada.

Cijela momčad nakon trijumfa u prošloj sezoni malo je laganije ušla u trenažni ciklus, što opet ne znači da su napori bili manji nego li su uobičajeni.

Što se igračkog kadra tiče , momčad je uglavnom ostala na okupu, dakle riječ je o momčadi koja je iznijela najveći teret protekle sezone.
Klub je napustio mladi Marin Brečić koji je pristupio Zagori, a neki iskusniji igrači kane i dalje pomagati klubu, makar povremeno.
ONK Metković pristupili su Ivan Galić-Šutić iz Gusara, Frane Jurković, također iz Gusara, Vinko Batinović iz Maestrala, i Marin Tomas , bivši igrač Neretve i drugih klubova.

Važno je napomenuti da je legendarni Dragan Brečić, nogometaš i čovjek posebnog kova, i u godinama, odlučio nastaviti bitku za bodove i za svoj ONK Metković.
Prema riječima Marina Jelčića, osnovni je cilj kluba biti među prva tri na ljestvici Županijske prve lige, s obzirom na to da će slijedeće sezone uslijediti nova promjena u sustavu natjecanja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije