Ostanimo u kontaktu

PROPUŠTENE PRILIKE KOŠTALE BODOVA

Biograd nanio prvi poraz Metković Mehanici

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika

Rukometni prvoligaš iz Metkovića, za mnoge najugodnije iznenađenje prvenstva, doživo je (ne)očekivano prvi prvenstveni poraz i to na gostovanju u Biogradu. Istoimeni domaći sastav slavio je rezultatom 28:23 (13:12), čime je popravio svoju bodovnu bilancu a Metkovce možda i udaljio o jesenske druge pozicije.

Iako je razlika u pogocima na kraju osjetna, Metković Mehanika nije igrao podređenu ulogu tijekom susreta, pa su tako u 41. minuti gosti imali dva pogotka prednosti, i nekoliko poravnanja zbog kojih je tinjala nada sve do tri minute prije kraja utakmice, a onda je uslijedio definitivan potop gostujućih nastojanja.

Itekako se osjetilo neigranje Smiljana Kolovrata i strijelca Jure Kozine. I inače je poznato da Metković nema dovoljan broj igrača na vanjskim pozicijama.

Osim toga, a prema riječima stratega metkovskog prvoligaša Filipa Romića, momčad je griješila više od dopuštenog, dogodila se i slabija igra u obrani što se vidi i po broju primljenih pogodaka, a igrači nisu uspijevali realizirati ni klasične ‘zicere’.

Najbolji strijelac u redovima Metkovića bio je Marko Buntić sa 7 pogodaka.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

PREKO UČILICE DO ŽELJENOG FAKULTETA

Maturanti ostalo je još samo 10 dana do početka priprema u Učilici

Objavljeno prije

Dijeli nas još samo 10 dana do početka priprema za državnu maturu u prvom specijaliziranom centru Učilici. Pripreme iz svih predmeta počinju 1. veljače te se grupe formiraju redom za hrvatski, engleski, matematiku, fiziku, kemiju, biologiju, psihologiju te politiku i gospodarstvo.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, a i šire, uključujući Ploče, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Opuzen i naravno Metković.

Pripreme će se odvijati subotama kroz cijelo drugo polugodište, od 1. veljače do 2. svibnja. Satnice i radni materijali usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Učilica, prof. Ante Dodik

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici www.ucilica.eu ili direktno pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Iskoristite priliku te uz Učilicu upišite željeni fakultet.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije