Ostanimo u kontaktu

XCO PREMANTURA

Biciklistički klub Metković se vraća iz Istre sa zlatom i srebrom

Objavljeno prije

Biciklistički klub Metković se iz tjedna u tjedan vraća s novim medaljama i uspjesima. Tako i ove subote stižu iz Premanture s jednim zlatom, jednim srebrom i još dosta uspješnih rezultata. U kategoriji U9 Iva Dominiković je osvojila zlato, a Antea Kaleb je u kategoriji rekreacija osvojila srebro.

Prenosimo objavu Biciklističkog kluba Metković u cjelosti sa svim današnjim rezultatima:

XCO Premantura je iza nas. Još jedan veliki uspjeh naše male istarske ekspedicije. Iva Dominiković zlatna u kategoriji U9, a Antea Kaleb srebrena u kategoriji rekreacija. Marko Talajić 5 u ukupnom poretku kategorije U13, a prvi od hrvatskih biciklista, Lara Bokšić u ukupnom poretku kategorije U11 četvrta, a druga u konkurenciji hrvatskih biciklista. Mara Talajić u istoj kategoriji šesta ukupno, četvrta u konkurenciji hrvatskih biciklista. Jure Vištica u ukupnom poretku kategorije U11 trinaesti, dok je odličan četvrti u konkurenciji hrvatskih natjecatelja. Vinko Bulum u kategoriji U15 na kraju 21 ukupno, a četvrti Hrvat. Naš veteran Dado Talajić 23 u kategoriji master B, ali je uhvatio bodove desetim mjestom u konkurenciji hrvatskih natjecatelja.

Izvor: Facebook stranica Biciklističkog kluba Metković

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije