Ostanimo u kontaktu

XCO PREMANTURA

Biciklistički klub Metković se vraća iz Istre sa zlatom i srebrom

Objavljeno prije

Biciklistički klub Metković se iz tjedna u tjedan vraća s novim medaljama i uspjesima. Tako i ove subote stižu iz Premanture s jednim zlatom, jednim srebrom i još dosta uspješnih rezultata. U kategoriji U9 Iva Dominiković je osvojila zlato, a Antea Kaleb je u kategoriji rekreacija osvojila srebro.

Prenosimo objavu Biciklističkog kluba Metković u cjelosti sa svim današnjim rezultatima:

XCO Premantura je iza nas. Još jedan veliki uspjeh naše male istarske ekspedicije. Iva Dominiković zlatna u kategoriji U9, a Antea Kaleb srebrena u kategoriji rekreacija. Marko Talajić 5 u ukupnom poretku kategorije U13, a prvi od hrvatskih biciklista, Lara Bokšić u ukupnom poretku kategorije U11 četvrta, a druga u konkurenciji hrvatskih biciklista. Mara Talajić u istoj kategoriji šesta ukupno, četvrta u konkurenciji hrvatskih biciklista. Jure Vištica u ukupnom poretku kategorije U11 trinaesti, dok je odličan četvrti u konkurenciji hrvatskih natjecatelja. Vinko Bulum u kategoriji U15 na kraju 21 ukupno, a četvrti Hrvat. Naš veteran Dado Talajić 23 u kategoriji master B, ali je uhvatio bodove desetim mjestom u konkurenciji hrvatskih natjecatelja.

Izvor: Facebook stranica Biciklističkog kluba Metković

LEGENDARNI IGRAČ POSTAO TRENER

Tomislav Plećaš novi trener ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Foto: fb ONK Metković

Nakon uspješno odrađene gotovo cijele sezone na mjestu trenera prve momčadi ONK Metković, Darko Zeljić odlučio je zbog poslovnih izazova napustiti trenersko klupsko kormilo, pa je uprava kluba inicirala potragu za novim trenerom. Uprava županijskog prvoligaša nakon traganja za novim trenerom, pravo rješenje pronašla u svom vlastitom dvorištu, u osobi Tomislava Plećaša.

On je 20 godina u kontinuitetu igrao za ONK Metković, i bio kapetan momčadi. U posljednje vrijeme vježbao je mlađe članove kluba, a u posljednja dva kola Županijske lige vodo je prvu momčad.

Kako posjeduje C trenersku licencu HNS-a, članovima uprave zapravo se i nije bilo teško odlučiti koga će imenovati za novog trenera.

– Velika mi je čast i priznanje odluka naše uprave, nije mala stvar biti trener kluba s imenom i prezimenom i dugom sportskom poviješću. Pokojni naš trener Jozo Veraja i Darko Zeljić dosegnuli su visoku razinu u načinu rada i rezultatima , a ja se nadam da ću taj rad još i unaprijediti. Sami znate pod kojim sloganom naš klub djeluje, znate i to da nas drži prijateljstvo i sportski entuzijazam, pa će tako biti i u budućnosti. Vjerujem da ćemo se zadržati u vrhu županijske lige i zajedničkim snagama postizati nove uspjehe, – rekao je u nastupnoj izjavi novi trener Metkovića Tomislav Plećaš.

Doznajemo da će pripreme početi 17. kolovoza, a tko će od igrača otići ili doći posve je neizvjesno.

Zna se da su za usluge nekolicine igrača zainteresirani neretvanski trećeligaši.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije