Ostanimo u kontaktu

XCO PREMANTURA

Biciklistički klub Metković se vraća iz Istre sa zlatom i srebrom

Objavljeno prije

Biciklistički klub Metković se iz tjedna u tjedan vraća s novim medaljama i uspjesima. Tako i ove subote stižu iz Premanture s jednim zlatom, jednim srebrom i još dosta uspješnih rezultata. U kategoriji U9 Iva Dominiković je osvojila zlato, a Antea Kaleb je u kategoriji rekreacija osvojila srebro.

Prenosimo objavu Biciklističkog kluba Metković u cjelosti sa svim današnjim rezultatima:

XCO Premantura je iza nas. Još jedan veliki uspjeh naše male istarske ekspedicije. Iva Dominiković zlatna u kategoriji U9, a Antea Kaleb srebrena u kategoriji rekreacija. Marko Talajić 5 u ukupnom poretku kategorije U13, a prvi od hrvatskih biciklista, Lara Bokšić u ukupnom poretku kategorije U11 četvrta, a druga u konkurenciji hrvatskih biciklista. Mara Talajić u istoj kategoriji šesta ukupno, četvrta u konkurenciji hrvatskih biciklista. Jure Vištica u ukupnom poretku kategorije U11 trinaesti, dok je odličan četvrti u konkurenciji hrvatskih natjecatelja. Vinko Bulum u kategoriji U15 na kraju 21 ukupno, a četvrti Hrvat. Naš veteran Dado Talajić 23 u kategoriji master B, ali je uhvatio bodove desetim mjestom u konkurenciji hrvatskih natjecatelja.

Izvor: Facebook stranica Biciklističkog kluba Metković

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije