Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

XCP KANAL SV. ANTE

Biciklistički klub Metković iz Šibenika se vratio s novim odličjima

Objavljeno prije

​Foto: Milan Balaban i BK Metković

BK Fortica iz Šibenika ugostila je ponajbolje MTB vozače utrkom XCP Kanal Sv. Ante koja se vozila u sklopu IV kola XCZLD-a.

Samu utrku obilježila je jaka bura, koja ipak nije smetala hrabrim natjecateljima da pokažu svoje vještine na brzoj i dinamičnoj stazi s sa predivnim panoramama kanala sv. Ante. Kanal sv. Ante predstavlja vrata Šibenika prema otvorenome moru i ulaz u grad. Istodobno, u kanalu simbolično završava put rijeke Krke, ali i njeno konačno ušće u Jadran.

U samom kanalu nalazi se tvrđava SV. Nikole biser venecijanskog fortifikacijskog graditeljstva, gotovo u potpunosti okružena morem i dobrim dijelom očuvana u izvornom obliku i kao takva je jedna od najatraktivnijih utvrda na Jadranu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bio je to još jedan u nizu uspješnih nastupa članova BK Metković koji su se i ovaj put vratili kući sa 11 odličja i pregršt bodova za Klub.

U kategorijij U9 Duje Krstičević brončani, dok je Mario Marević ciljem prošao peti.

Kategorija U 11cure odličnom vožnjom Erika Malezija došla je do zlatne medalje, Cvita Talajić srebrena a Iva Dominiković kompletirala je postolje osvojenom brončanom medaljom. U svojim prvim nastupima Tea Jelčić i Nina Jelčič zauzele su 4 odnosno 5 mjesto. Eva Talajić na kraju 7. Kod dječaka još jedna u nizu pobjeda Antonija Krstičevića. Do 5 mjesta došao je Ivano Šetka,

Zvonimir Mateo Zloić 7, a Stipe Boras u svom prvom nastupu 9.

Lara Bokšić je još jednom bila nepobjediva u kategoriji U13 cure, a odmah iza nje su bile Josipa Ivanković srebrena i Gabrijela Marević brončana. Lea Galić se dokopala 4. mjesta, a Jana Jelčić 5.

Kod dječaka David Leontić brončani, Mate Krstičević 5 i Jure Vištica 6.

U kategoriji U15 Marko Talajić solidan 9-ti.

U velikoj utrci Dalibor Talajić srebreni u kategoriji Ebike, dok je Dajana Čotić osvojila novu brončanu medalju u kategoriji Žene 30+. U svom premijernom nastupu u kategoriji Žene 30+ Violeta Vištica odlična četvrta.

U kategoriji 30-40 nove bodove za Klub donijeli su Pero Primorac (13), Marijo Krstičević (17) i Frane Vuica (21)

U klupskom poretku XCZLD-a u dječjoj konkurenciji BK Metković drži vodeću poziciju sa 31 bodom, dok u poretku velikih odlično 8 mjesto u konkurenciji 23 kluba.

Pogledajte opširnu foto galeriju na stranicama BK Metković.

​Foto by Milan Balaban i BK Metković

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije