Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

XCP KANAL SV. ANTE

Biciklistički klub Metković iz Šibenika se vratio s novim odličjima

Objavljeno prije

​Foto: Milan Balaban i BK Metković

BK Fortica iz Šibenika ugostila je ponajbolje MTB vozače utrkom XCP Kanal Sv. Ante koja se vozila u sklopu IV kola XCZLD-a.

Samu utrku obilježila je jaka bura, koja ipak nije smetala hrabrim natjecateljima da pokažu svoje vještine na brzoj i dinamičnoj stazi s sa predivnim panoramama kanala sv. Ante. Kanal sv. Ante predstavlja vrata Šibenika prema otvorenome moru i ulaz u grad. Istodobno, u kanalu simbolično završava put rijeke Krke, ali i njeno konačno ušće u Jadran.

U samom kanalu nalazi se tvrđava SV. Nikole biser venecijanskog fortifikacijskog graditeljstva, gotovo u potpunosti okružena morem i dobrim dijelom očuvana u izvornom obliku i kao takva je jedna od najatraktivnijih utvrda na Jadranu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bio je to još jedan u nizu uspješnih nastupa članova BK Metković koji su se i ovaj put vratili kući sa 11 odličja i pregršt bodova za Klub.

U kategorijij U9 Duje Krstičević brončani, dok je Mario Marević ciljem prošao peti.

Kategorija U 11cure odličnom vožnjom Erika Malezija došla je do zlatne medalje, Cvita Talajić srebrena a Iva Dominiković kompletirala je postolje osvojenom brončanom medaljom. U svojim prvim nastupima Tea Jelčić i Nina Jelčič zauzele su 4 odnosno 5 mjesto. Eva Talajić na kraju 7. Kod dječaka još jedna u nizu pobjeda Antonija Krstičevića. Do 5 mjesta došao je Ivano Šetka,

Zvonimir Mateo Zloić 7, a Stipe Boras u svom prvom nastupu 9.

Lara Bokšić je još jednom bila nepobjediva u kategoriji U13 cure, a odmah iza nje su bile Josipa Ivanković srebrena i Gabrijela Marević brončana. Lea Galić se dokopala 4. mjesta, a Jana Jelčić 5.

Kod dječaka David Leontić brončani, Mate Krstičević 5 i Jure Vištica 6.

U kategoriji U15 Marko Talajić solidan 9-ti.

U velikoj utrci Dalibor Talajić srebreni u kategoriji Ebike, dok je Dajana Čotić osvojila novu brončanu medalju u kategoriji Žene 30+. U svom premijernom nastupu u kategoriji Žene 30+ Violeta Vištica odlična četvrta.

U kategoriji 30-40 nove bodove za Klub donijeli su Pero Primorac (13), Marijo Krstičević (17) i Frane Vuica (21)

U klupskom poretku XCZLD-a u dječjoj konkurenciji BK Metković drži vodeću poziciju sa 31 bodom, dok u poretku velikih odlično 8 mjesto u konkurenciji 23 kluba.

Pogledajte opširnu foto galeriju na stranicama BK Metković.

​Foto by Milan Balaban i BK Metković

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva započela s pripremama za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

U utorak, 18.siječnja trener ŽNK Neretva, Duško Mijoč okupio je 14 igračica, i one iskusnije i one mlađe na koje računa u nastavku prvoligaškog natjecanja.

Na „prozivci“ nije bilo iskusne i odlične igračice Marije Herceg (zbog posla), ali će se jedna od najboljih igračica u povijesti kluba uskoro staviti na raspolaganje klubu i koja će zaigrati u proljetnom dijelu prvenstvu.

Od najavljivanih novih imena u klupskom pogonu, sve radi očuvanja prvoligaškog statusa, za sada nema posebnih vijesti, osim vijesti da će klupske boje Neretve u nastavku prvenstva braniti i Jadranka Bogdanović (nekada Govorko), koja je bila članica U-17 hrvatske reprezentacije .

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon završetka školovanja vratila se u klub i vratarka Maja Ćelić.

O tomu hoće li biti još pojačanja za ŽNK Neretva u nastojanjima očuvanja statusa prvoligaša, doznavat ćemo tijekom prijelaznog roka koji je počeo u utorak.

Prema riječima trenera Mijoča, Neretva je dobila poziv za odigravanje prijateljske utakmice u Trebinju protiv Crvene Zvezde iz Beograda, dok je druga utakmica dogovorena s ŽNK Hajduk Split u kojemu igra nekoliko bivših igračica Neretve, 19. veljače, u Splitu.

S radom su započele i igračice Neretve mlađih uzrasta koje i u nastavku natjecanja očekuju pozitivne ishode na svim utakmicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije