Ostanimo u kontaktu

KICKBOXING

Bandog team Metković započinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Bandog team Metković

Kickboxing klub Bandog team Metković započinje s upisom novih članova. Treninzi su utorkom i četvrtkom u 19.30, a subotom u 16 sati, dok za djecu do 11 godina, istim danima, u 18.00 sati. Individualni treninzi su po dogovoru, a svaki polaznik ima pravo na neograničeno korištenje teretane.

Za sve one koji se žele bolje osjećati i dovesti u formu tu su večernji termini za rekreativce, stoga se pridružite Bandog team-u Metković i budite dio ekipe. Prostor se nalazi na prvom katu bivše duhanske stanice, iza zgrade Vage.

Više informacija možete dobiti na broj 092 180 07 90 – Ivan Vladimir.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije