Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Antea Kaleb brončana, mlađim generacijama 12 medalja u 2. kolu XC Zimske lige Dalmacije

Objavljeno prije

U 2. kolu XC zimske lige Dalmacije Stankovci i BK Aks ugostili su Biciklistički klub Metković.

Uz BK Metković, natjecalo se preko 200 natjecatelja. Prvo je na start izašla seniorska ekipa i osvojena je odmah brončana medalja u kategoriji žene, a osvojila ju je Antea Kaleb, dok je u istoj kategoriji Leona Gnječ bila 12.
U kategoriji 30-40 Pero Primorac osvojio je 27. mjesto.

Nakon seniorske ekipe na stazu su izašli malci genijalci i pokupili sve što se moglo pokupiti.
U kategoriji U9 kod cura zlatna je bila Iva Dominiković, srebrna Erika Malezija, brončana Cvita Talajić, a Monika Kuzman odlična peta.
U kategoriji U9 dječaci Antonio Krstičević bio je zlatni, Jure Kuzman srebrni, Vito Prusac peti.

U kategoriji U11 kod cura zlatna je bila Lara Bokšić, srebrna Mara Talajić, brončana Lucija Kuzman, kod dječaka zlatni Mate Krstičević, srebrni David Leontić, brončani Jure Vištica.
U kategoriji U13 Marko Talajić bio je srebrni, a Roko Obšivač peti u kategoriji U15.

‘Što reći nakon ovakvog dana nego bravo za cijelu našu ekipu, ovu našu malu obitelj. Hvala vam što postojite i što nas uveseljavate, ne samo svojim rezultatima, nego i pozitivnom energijom kojom zračite.
Naravno hvala i domaćinima na odličnoj organizaciji utrke i vidimo se za tjedan dana u Posedarju.’ – poručuju iz Biciklističkog kluba Metković.

S OPTIMIZMOM PROTIV BISTONA

Boćari Metkovića u 14. kolu putuju u Brela

Objavljeno prije

Autor

Poraz boćara Metkovića prošle subote u susretu s Zrinjevcem u Metkoviću nije umanjio optimizam glede nastojanja za opstanak u prvoligaškom društvu.

U subotu će Metkovci na put do obližnje Makarske, odnosno Brela gdje će iskušati svoja umijeća u susretu s Bistonom, ekipom koja je osigurala opstanak i u kojoj igra jedan od najboljih boćara, Metkovac Vedran Crnčević.

Nekada su ta dva kluba vodili bespoštednu bitku za ulazak u prvu ligu, a danas su Breljani, kad su bodovi u pitanju, u značajnoj prednosti.

Ipak, prijatelji boćanja razmišljaju o tomu je li došlo vrijeme da i Metković ostvari pobjedu na gostovanju i tako stvori dobre temelje da u nastavku prvenstva osigura opstanak u elitnom stupnju natjecanja.

Unatoč zdravstvenim problemima, iskusni boćar Mile Vidović vratio se u ekipu s nakanom da pomogne, upravo u vrijeme velike krize rezultata. On, Dodig, Grbić, Krstičević i ostali metkovski boćari imaju i iskustvo i znanje da svom klubu osiguraju opstanak. Za to su im potrebne najmanje dvije pobjede do konca prvenstva.

Vodeći na ljestvici je Vargon Rijeka s 36 bodova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije