Ostanimo u kontaktu

ATLETIKA

Ante Živković uzeo srebro na prvenstvu Balkana u maratonu

Objavljeno prije

Foto: radiojadran.com

Foto: radiojadran.com

Hrvatski atletičar Ante Živković (28) osvojio je srebro na prvenstvu Balkana u maratonu.

Jučer je u Limasolu na Cipru bio jedini Hrvat koji je nastupio, a stazu je istrčao za 2.46.00. Pobijedio je četiri godine mlađi Ukrajinac Anatolij Bondarenko s vremenom 2.39.00.

Ante je rodom iz Metkovića i član je AK Dubrovnik. Posljednje dvije godine sezonu je završavao s više od 100 utrka, a nerijetko je trčao i po dvije – tri u danu. Kako je izjavio u intervjuu za Večernji list prije šest mjeseci, u 2017. je istrčao samo tri maratona, a najviše voli trčati 10 km i polumaratone. Ovo mu je bio 13. maraton u karijeri. Sretni trinaesti.

Kod žena je zlato odnijela Srpkinja Olivera Jevtić završivši stazu za 2.44.26 sata.

preneseno s 24sata.hr

DIJELIMO ZABRINUTOST

Građani ne bacajte vrući pepeo u kontenjere za smeće – upozoravaju iz JVP Metković

Objavljeno prije

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Metković upozoravaju građane da ne bacaju vruć pepeo u kontejnere za smeće, jer je jutrošnjom intervencijom spriječena veća katastrofa.

Naime, zbog vrućeg pepela kojeg je netko bacio u kontejner za smeće jutros je došlo do požara na odlagalištu otpada Dubravica, a veća katastrofa je sriječena samo brzom intervencijom djelatnika JVP Metković.

JVP Metković, Dubravica

Prenosimo zabrinutost…

– Građani, ne bacajte vrući pepeo i žar u Vaše kontejnere od smeća ! Danas smo brzom intervencijom spriječili ekološku katastrofu na deponiju kod Sv.Ante.
Sutra ??? – pitaju se naši vatrogasci.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije