SU NERETVA RUN OSVOJILA SKALINADU U HERCEG NOVOM

Ante Živković prvi u muškoj, Biljana Taslak u ženskoj konkurenciji

Objavljeno 5. veljače 2017. u kategorijama: Foto Galerija, News, Sport.

Novska skalinada, SU Neretva Run

Galerija

Naši trkači amateri, predstavnici Sportske udruge Neretva Run danas su nam se javili iz Crne Gore, točnije iz Herceg Novog sa Novske skalinade, gdje su pobrali ovacije kako u sportsko tako i društvenom smislu. Ukupni pobjednik utrke bio je već standardni prvoprijestolnik Ante Živković, dok je u ženskoj konkurenciji, u kategoriji 45+ najbrža bila Biljana Taslak. U kategoriji 12-19 druga u cilj je ušla Josipa Jurković, dok je Mirela Čajić osvojila peto mjesto u kategoriji 20-29 godina.

Naš najstrastveniji trkač Ruđer Bošković, koji zbog ozlijede već poduže vrijeme ne trči, u ukupnom poretku je u cilj ušao trideset i prvi, Josip Baban stigao je 52-ti, Ante Marušić 64-ti, dok je u cilj kao 85-ti trkač stigao Vinko Vuković Liska, koji će svoju formu morati podić na zavidniji nivo do 19. ožujka kada je na rasporedu III. Metkovske skalinade.

Našim trkačima amaterim čestitamo i ne sumnjamo da su se u svemu tome dobro zabavili, jer znamo da pored trčanja i sportskih uspjeha dobro druženje na istom mjestu.

Kompletni poredak možete pogledati na priloženom dokumentu.

Komentari