Ostanimo u kontaktu

SU NERETVA RUN OSVOJILA SKALINADU U HERCEG NOVOM

Ante Živković prvi u muškoj, Biljana Taslak u ženskoj konkurenciji

Objavljeno prije

Novska skalinada, SU Neretva Run

Naši trkači amateri, predstavnici Sportske udruge Neretva Run danas su nam se javili iz Crne Gore, točnije iz Herceg Novog sa Novske skalinade, gdje su pobrali ovacije kako u sportsko tako i društvenom smislu. Ukupni pobjednik utrke bio je već standardni prvoprijestolnik Ante Živković, dok je u ženskoj konkurenciji, u kategoriji 45+ najbrža bila Biljana Taslak. U kategoriji 12-19 druga u cilj je ušla Josipa Jurković, dok je Mirela Čajić osvojila peto mjesto u kategoriji 20-29 godina.

Naš najstrastveniji trkač Ruđer Bošković, koji zbog ozlijede već poduže vrijeme ne trči, u ukupnom poretku je u cilj ušao trideset i prvi, Josip Baban stigao je 52-ti, Ante Marušić 64-ti, dok je u cilj kao 85-ti trkač stigao Vinko Vuković Liska, koji će svoju formu morati podić na zavidniji nivo do 19. ožujka kada je na rasporedu III. Metkovske skalinade.

Našim trkačima amaterim čestitamo i ne sumnjamo da su se u svemu tome dobro zabavili, jer znamo da pored trčanja i sportskih uspjeha dobro druženje na istom mjestu.

Kompletni poredak možete pogledati na priloženom dokumentu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije