Ostanimo u kontaktu

KRVAVAC

Ante Nižić pobjednik II. Memorijalnog pikado turnira ‘Marijo Gnječ’

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Objavljeno prije

Jučer, 12. travnja u Domu kulture Krvavac, odigran je 2. Memorijalni pikado turnir „Marijo Gnječ“ u čast preminulom prvom Predsjedniku i kapetanu Pikado kluba Krvavac.

Na turniru je nastupilo rekordnih, 64 igrača, među kojima i niz eminentnih imena ovog lijepog sporta. Disciplina koja se je igrala je Cricket, a najviše mirnoće, sreće i koncentracije je imao odlični Ante Nižić, koji je u polufinalu izbacio trećeplasiranog Joška Ćelića dok je u finalu bio bolji od Tome Vlahovića.

Zadovoljni odličnim odzivom i atmosferom, organizatori su izjavili:

– Iako su koncetraciju povremeno narušavali miomirisi toćade koju nam je pripremio Ante Nikolić Tić, mislimo da svi oni koji su jučer bili u Krvavcu mogu biti zadovoljni izvrsnom zabavom ali i prikazanim pikadom.

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Stoga dragi prijatelji, u ime Športsko kulturne udruge Krvavac, još jednom hvala svima koji ste na bilo koji način pomogli da se ovaj Memorijalni turnir odigra, te došli iz Hercegovine, Komina, Metkovića, Blaca, Otrića, Komina, Podrujnice, Vrgorca, Desana…. Nadamo se da ćemo sve opet ponoviti i iduće godine. Živjeli uzdravlju!

NOĆNA NERETVANSKA LIGA TRČANJA

Prijave za 1. kolo otvorene su još 5 dana

Objavljeno prije

  1. kolo Noćne neretvanske lige trčanja održava se u nedjelju 23. lipnja, a start je u 20:15 h iz Gradskog Parka

Online prijave se zatvaraju u petak 21. lipnja, ili do popunjenja limita utrke = 100 limit, trenutno 70 prijavljenih / 10KN se plaća nastup na utrci, i to na dan utrke kada budete preuzimali svoj startni broj.

Svaka prijava nakon toga uključuje plaćanje startnine 30kn i to do 20:00h na dan trke.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Neretva Run & Mandarina Halfmarathon.

Trkači dobivaju startni broj, vodu, sok i voće, ali sve prijavljene očekuje i iznenađenje.

Startna lista 1. SCM Noćne Neretvanske Lige Trčanja biti će objavljena u subotu.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije