Ostanimo u kontaktu

KRVAVAC

Ante Nižić pobjednik II. Memorijalnog pikado turnira ‘Marijo Gnječ’

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Objavljeno prije

Jučer, 12. travnja u Domu kulture Krvavac, odigran je 2. Memorijalni pikado turnir „Marijo Gnječ“ u čast preminulom prvom Predsjedniku i kapetanu Pikado kluba Krvavac.

Na turniru je nastupilo rekordnih, 64 igrača, među kojima i niz eminentnih imena ovog lijepog sporta. Disciplina koja se je igrala je Cricket, a najviše mirnoće, sreće i koncentracije je imao odlični Ante Nižić, koji je u polufinalu izbacio trećeplasiranog Joška Ćelića dok je u finalu bio bolji od Tome Vlahovića.

Zadovoljni odličnim odzivom i atmosferom, organizatori su izjavili:

– Iako su koncetraciju povremeno narušavali miomirisi toćade koju nam je pripremio Ante Nikolić Tić, mislimo da svi oni koji su jučer bili u Krvavcu mogu biti zadovoljni izvrsnom zabavom ali i prikazanim pikadom.

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Stoga dragi prijatelji, u ime Športsko kulturne udruge Krvavac, još jednom hvala svima koji ste na bilo koji način pomogli da se ovaj Memorijalni turnir odigra, te došli iz Hercegovine, Komina, Metkovića, Blaca, Otrića, Komina, Podrujnice, Vrgorca, Desana…. Nadamo se da ćemo sve opet ponoviti i iduće godine. Živjeli uzdravlju!

U SPOMEN NA 12 UBIJENIH REDARSTVENIKA U BOROVU SELU

Krenuo drugi Memorijalni biciklistički maraton Prevlaka – Vukovar

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ i Biciklističkog kluba Metković jutros je s Prevlake krenuo drugi po redu Memorijalni biciklistički maraton Prevlaka – Vukovar (Ilok).

Maraton se vozi u spomen na 12 mučki ubijenih redarstvenika u Borovu Selu 2. svibnja 1991. godine. Samim maratonom spajaju se dvije najudaljenije točke u Republici Hrvatskoj – Prevlaka i Ilok. Prioritet ovog maratona je promicanje Domovinskog rata, kao i spomen na one koji su položili svoje živote na oltaru Domovine.

Duljina maratona je oko 1000 km i vozi se u 7 etapa (dana) preko teritorija RH od 26. travnja do 02. svibnja 2019.

-26.04.2019.g. etapa Prevlaka-Metković
-27.04.2019.g. etapa Metković – Knin
-28.04.2019.g. etapa Knin – Slunj
-29.04.2019.g. etapa Slunj – Hrvatska Kostajnica
-30.04.2019.g. etapa Hrvatska Kostajnica – Đakovo
-01.05.2019.g. etapa Đakovo – Ilok – Vukovar
-02.05.2019.g. sudjelovanje na mimohodu u Borovu selu  

Predviđeni dolazak u Metković je danas, 26. travnja oko 17 sati gdje je planirano paljenje svijeća kod spomenika poginulim braniteljima.

Nastavi čitati
Grad Metković – Čestitka

Najčitanije