Ostanimo u kontaktu

KRVAVAC

Ante Nižić pobjednik II. Memorijalnog pikado turnira ‘Marijo Gnječ’

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Objavljeno prije

Jučer, 12. travnja u Domu kulture Krvavac, odigran je 2. Memorijalni pikado turnir „Marijo Gnječ“ u čast preminulom prvom Predsjedniku i kapetanu Pikado kluba Krvavac.

Na turniru je nastupilo rekordnih, 64 igrača, među kojima i niz eminentnih imena ovog lijepog sporta. Disciplina koja se je igrala je Cricket, a najviše mirnoće, sreće i koncentracije je imao odlični Ante Nižić, koji je u polufinalu izbacio trećeplasiranog Joška Ćelića dok je u finalu bio bolji od Tome Vlahovića.

Zadovoljni odličnim odzivom i atmosferom, organizatori su izjavili:

– Iako su koncetraciju povremeno narušavali miomirisi toćade koju nam je pripremio Ante Nikolić Tić, mislimo da svi oni koji su jučer bili u Krvavcu mogu biti zadovoljni izvrsnom zabavom ali i prikazanim pikadom.

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Stoga dragi prijatelji, u ime Športsko kulturne udruge Krvavac, još jednom hvala svima koji ste na bilo koji način pomogli da se ovaj Memorijalni turnir odigra, te došli iz Hercegovine, Komina, Metkovića, Blaca, Otrića, Komina, Podrujnice, Vrgorca, Desana…. Nadamo se da ćemo sve opet ponoviti i iduće godine. Živjeli uzdravlju!

3. KOLO UMA METKOVIĆ

Komarna dijeli vrh tablice s ekipama Sv. Roko Podrujnica i Opuzen, donosimo rezultate malonogometaša

Objavljeno prije

U ponedjeljak je odigrano još jedno kolo malonogometaša UMA Metković lige. Nakon tri odigrana kola Komarna još uvijek drži vrh tablice, a dijeli ga sa ekipama Sv. Roko Podrujnica i Opuzen.  Donosimo rezultate i ukupni poredak.

MNK MLINIŠTE – MNK PODKRAJ 3:3
MNK SV.ROKO PODRUJNICA – ŠKU 4 ASA 9:1
ISPOD STREHE – MNK CRNI PUT pek.Metkovka 4:1
UL JERKOVAC – DALMATA VOLAREVIĆ PROMET 0:1
OPUZENSKA CP Metković – MNK KOMARNA 1:14
MNK SV.NIKOLA Metković – MNK VID 1:4
AMNK OPUZEN – MNK PRUD 4:1
slobodna je bila MNK ŠKRAPA MOMIĆI

Ukupni poredak

UMA Metković 2020-2021, 3.kolo

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije