Ostanimo u kontaktu

KRVAVAC

Ante Nižić pobjednik II. Memorijalnog pikado turnira ‘Marijo Gnječ’

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Objavljeno prije

Jučer, 12. travnja u Domu kulture Krvavac, odigran je 2. Memorijalni pikado turnir „Marijo Gnječ“ u čast preminulom prvom Predsjedniku i kapetanu Pikado kluba Krvavac.

Na turniru je nastupilo rekordnih, 64 igrača, među kojima i niz eminentnih imena ovog lijepog sporta. Disciplina koja se je igrala je Cricket, a najviše mirnoće, sreće i koncentracije je imao odlični Ante Nižić, koji je u polufinalu izbacio trećeplasiranog Joška Ćelića dok je u finalu bio bolji od Tome Vlahovića.

Zadovoljni odličnim odzivom i atmosferom, organizatori su izjavili:

– Iako su koncetraciju povremeno narušavali miomirisi toćade koju nam je pripremio Ante Nikolić Tić, mislimo da svi oni koji su jučer bili u Krvavcu mogu biti zadovoljni izvrsnom zabavom ali i prikazanim pikadom.

Vjerujemo da nas je negdje „od gore“ gledao naš Marijo, i smijao se raznim marifetlucima i lijepoj zabavi, na kojima je i on bio bezbroj puta, dok je bio s nama.

Stoga dragi prijatelji, u ime Športsko kulturne udruge Krvavac, još jednom hvala svima koji ste na bilo koji način pomogli da se ovaj Memorijalni turnir odigra, te došli iz Hercegovine, Komina, Metkovića, Blaca, Otrića, Komina, Podrujnice, Vrgorca, Desana…. Nadamo se da ćemo sve opet ponoviti i iduće godine. Živjeli uzdravlju!

PREKO 400 NATJECATELJA IZ 17 DRŽAVA

Još 16 dana do starta četvrtog Mandarine polumaratona

Objavljeno prije

Ovogodišnje izdanje Mandarina Halfmarthona održati će se 3. studenoga, a start će biti u Vidu s početkom u 10 sati.

Tko će postati novi kralj i kraljica mandarinskog polumaratona uvelike će ovisiti i o vremenskim prilikama. Na prvom izdanju temperatura je iznosila 12 C°, a na drugom gotovo 20 C° na startu.

Podsjetimo se prošlogodišnjih rezultata:

Men – RESULTS:

17′ Ante Živković 1h:14:47
18′ Stenli Kipruto 1h:10:35 (race record)

Women – RESULTS:

17′ Nikolina Šustić Stanković 1h:21:16
18′ Olivera Jevtić 1h:17:33 (race record)

U borbu za naslov pobjednika polumaratona sa starta u Vidu, krenut će preko 400 natjecatelja iz 17 država svijeta, vjerujemo kako će i sama publika, naši sugrađani biti dodatan vjetar u leđa svim natjecateljima. Staza je iznimno brza i pogodna za vrhunske rezultate.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije