Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Ante Bebić stekao licencu Svjetske karate federacije (WKF)

Objavljeno prije

U subotu je u Karate klubu Knez Domagoj bilo svečano. Njihovom treneru Anti Bebiću je uručena trenerska licenca ( diploma ) od Svjetske karate federacije ( WKF ). Licencu mu je uručio tajnik Športske zajednice grada Metkovića gospodin Mladen Jakić, u prisutnosti predsjednika Dubrovačko – neretvanskog karate saveza, te predsjednika i trenera karate kluba ,,Knez Domagoj” gospodina Mije Volarevića.

To je prva trenerska licenca u Dubrovačko – neretvanskoj županiji od Svjetske karate federacije ( WKF ).

Ante je za sada jedini u našoj Županiji koji je stekao licencu Svjetske karate federacije i s njom može voditi natjecatelje  na europska i svjetska prvenstva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ante je trener u karate klubu ,,Knez Domagoj” Metković i student je pete godine kineziološkog fakulteta.

Čestitamo Anti i cijelom klubu.

Uprava kluba zahvaljuje tajniku športske zajednice na uručenju diplome.

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Ukrajina ne bi trebala biti problem našoj reprezentaciji

Objavljeno prije

Autor

Izvor: EPA / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska muška rukometna reprezentacija uspješno je apsolvirala utakmicu sa Srbijom i pobijedila susjede s 23:20 (11:9).

I sve to unatoč brojnim zdravstvenim problemima i ozljedama u našim redovima zbog kojih izbornik Horvat redovito poziva nove igrače, pa čak i veterana poput Gojuna koji ima 36 godina i koji ne igra u reprezentaciji već 4 godine.

Mnogi su nekad svjetski poznati rukometaši proteklih dana naglašavali da EP u rukometu ne može biti regularno zbog nekoliko okolnosti. Jedna je od njih da u Mađarskoj gledatelji mogu puniti dvorane, a u Slovačkoj ne mogu !

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Što je tu je, naši hrabri rukometaši i stručni stožer uz podršku vjernih navijača večeras će u susretu s Ukrajinom pokušati ostvariti novu pobjedu i osvojiti drugo mjesto te prenijeti bodove u drugi krug.

Prema svim pokazateljima, Hrvatska je apsolutni favorit u toj utakmici, pa bez obzira na sve probleme pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Naš prolazak u drugi krug ovisi, međutim,  i o ishodu susreta Francuska-Srbija. Iako je Francuska apsolutni favorit, postoje dileme hoće li igrati u najjačem sastavu , ali i dileme oko gol- razlika.

Na našima je da odigraju maksimalno dobro i pobijede, a sve ostalo ne ovisi o njima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije