Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Ana Bebić zlatna na IV. Međunarodnom karate turniru Ploče Open

Objavljeno prije

Ana Bebić zlatna na Ploče Open 2015

Karate klub Knez Domagoj sudjelovao je s jedanaest natjecatelja na IV. Međunarodnom karate turniru Ploče Open održanom 17. listopada 2015. te osvojio 12 medalja.

Zlatnu medalju u borbama osvojila je Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice +36.

Srebrne medalje u borbama osvojili su Matea Bebić u kategoriji učenice -44 i u kategoriji mlađe kadetkinje -55, Petra Bebić u kategoriji  mlađe kadetkinje +55 i Ante Bebić u kategoriji juniori -76.

U katama srebro su ostvarili Gabrijel Šiljeg u kategoriji cicibani, Lucija Bebić u kategoriji cicibanke i Matea Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje.

Bronce su osvojili Ana Bebić u kategoriji učenice -44, Ivan Bebić u kategoriji mlađi kadeti -36 i Petra Bebić u kategoriji kadetkinje +54.

Također brončanu medalju u katama ostvarila je Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice.

Poticajne brončane medalje u katama dobili su Marko Ilić u kategoriji cicibani, Ivan Gujinović i Ivan Bebić u kategoriji učenici, Petra Kljusurić i Ivana Ilić u kategoriji učenice, te u borbama Ivan Bebić u kategoriji učenici -38 i Ivana Ilić u kategoriji učenice +44.

Čestitamo našim karatašima.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije