Ostanimo u kontaktu

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, trener Luis Enrique već na zimu želi transfera Darija Srne u Barcelonu

Objavljeno prije

Darijo Srna

Nakon što je Dani Alves na ljeto iz Barcelone prešao u redove Juventusa, Katalonci su se našli u velikim problemima kada je u pitanju pozicija desnog beka.

Alex Vidal je iz Seville došao kao zamjena za Alvesa, ali nije opravdao očekivanja i sada na Nou Camputraže novo rješenje.

Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, trener Luis Enrique već na zimu želi transfera Darija Srne, koji bi do kraja sezone, a možda i nešto duže, bio idealno rješenje na osjetljivoj poziciji, pišu Sportske novosti.

Bivši kapetan Vatrenih godinama je ikona u ukrajinskom Šahtaru i teško je za vjerovati kako bi se mogao preseliti na Nou Camp bez obzira što je riječ oBarceloni, ali valja pričekati.

Već dulje vrijeme traju nagađanja i priče o ovom transferu koju su prvi pokrenuli Ukrajinci, a sada i u Španjolskoj vide kako se tu ipak nešto kuha.

Autor: sportske.jutarnji.hr

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije