Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RAZVOJ ZELENIH VJEŠTINA

Učenici Srednje škole Metković u sklopu projekta Udruge DOBRA sadili ljekovito bilje

Objavljeno prije

sađenje bilja, foto - Facebook - Razvoj zelenih vještina (1)

Foto: Facebook / Razvoj zelenih vještina

Ispred Srednje škole Metković danas se, u sklopu projekta Razvoj zelenih vještina koji provodi Udruga DOBRA, sadilo ljekovito bilje.

Sveznalica 7400xXpx

Sadnja, uzgoj i prerada ljekovitog bilja jedna je od akcija koje će s udrugom provoditi partnerske škole projekta. Uz Srednju školu Metković to su OŠ Ivo Dugandžić Mišić iz Komina, OŠ fra Ante Gnječa iz Staševice i OŠ Kula Norinska. Provodit će se i edukacije djece i mladih o ekološkoj praksi i poslovnim idejama te će se odlaziti i na terenska istraživanja.

Cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih na ruralnom području doline Neretve kroz povećanje izvaninstitucionalnih aktivnosti u skladu sa interesima i sposobnostima izravnih korisnika, a uz škole partneri Udruge Dobra u projektu su Grad Metković i Općina Kula Norinska. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije