Ostanimo u kontaktu

POLITIKA

Živi zid se predstavio građanima Metkovića

Objavljeno prije

Na Trgu kralja Tomislava jutros se građanima Metkovića predstavo Živi zid. Zainteresiranim građanima dijelili su letke sa svojim programom i sadnice maćuhica, a samohranim roditeljima donacije od 500 kuna.

Imena svojih predstavnika u Metkoviću nisu htjeli iznositi ali su najavili kako imaju svoje predstavnike ‘djelomično’ u Metkoviću i ‘djelomično’ u okolnim mjestima te da se na terenu pokušavaju približiti ljudima i uvjeriti ih u svoje iskrene namjere.

U svome letku najavljuju pravedan Ovršni zakon te proceduralnu, političku i aktivističku borbu kako bi se njihov prijedlog proveo u djelo.

GO HDZ METKOVIĆ

Kandidacijske liste HDZ-a Metković za članove vijeća mjesnih odbora

Objavljeno prije

Priopćenje za javnost predsjednika GO HDZ Metković Dalibora Milana prenosimo u cijelosti.

Dragi ljudi!

U nedjelju 28. srpnja 2019. godine izađite na izbore za članove vijeća mjesnih odbora Grada Metkovića.

Ovi su izbori važni jer daju najveću mogućnost neposrednog sudjelovanja građana u odlučivanju o uvjetima njihovog svakodnevnog života, a članove koje izaberete u nedjelju moći će, u dogovoru s vama, planirati uređenje i razvoj svog područja, raditi na poboljšanju kvalitete življenja, stanovanja, a posebno razvoja komunalne infrastrukture.

Na organiziran način pokreću se i rješavaju potrebe i problemi građana u poboljšanju uvjeta življenja na području svog mjesnog odbora, kao i interes Grada Metkovića da se putem mjesnih odbora kvalitetnije i realnije sagledaju problemi i potrebe te se utvrde prioriteti njihovog rješavanja.

S namjerom da podjednako razvijemo sve dijelove našega grada sastavili smo listu kandidata, iskusnih i prepoznatljivih sugrađana, s kojima se svakodnevno susrećete i koji će htjeti i znati vaše inicijative, prijedloge, ali i poteškoće povezati s nadležnim tijelima.

Svaki dio našega grada ima svoju lijepu i sadržajnu povijest, a uz vašu potporu,  spremni smo predano stvarati bolju i ljepšu budućnost.

 

S poštovanjem,
Dalibor Milan, dipl. iur.
Predsjednik GO HDZ-a Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije