IZABRANO NOVO VODSTVO

Vinko Dragović novi predsjednik metkovskog HNS-a

Vinko Dragović izabran je za novog predsjednika metkovskog HNS-a, Željana Glavinić i Vicko Krešić potpredsjednici.

Objavljeno 25. listopada 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

hns-metkovic-3

Metković, 24. listopada 2013. godine – Metkovski HNS izabrao je inženjera informatike Vinka Dragovića za novog predsjednika podružnice. Za potpredsjednike su izabrani magistra ing. građevinarstva Željana Glavinić te inženjer arhitekture Vicko Krešić, dok je tajnica i dalje magistra prava Paulina Šiljeg. Skupštini je nazočio i tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Valentin Dujmović, koji je pozdravio okupljene članove, te poželio uspjeh u radu novom vodstvu podružnice Metković.

Nakon što je izabran na čelo metkovskog HNS-a, novi predsjednik izjavio je kako je njegov cilj u slijedeće 4 godine organizacijsko jačanje gradskog HNS-a. U svom govoru nakon izbora Vinko Dragović najavio je revitalizaciju podružnice, kao i nove snažne aktivnosti na privlačenju članstva.

Uz izbor predsjednika i njegovih zamjenika na dnevnom redu su se našla izvješća o radu podružnice, a skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva i Nadzornog odbora, Županijske skupštine, te članove Sabora HNS-a

hns-metkovic-2 hns-metkovic-1

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari