Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

METKOVIĆ BOGATIJI ZA JOŠ JEDNU POLITIČKU STRANKU

Viktor Plećaš predsjednik NS – REFORMISTA

Objavljeno prije

NS Reformisti

Danas je u Metkoviću osnovana Narodna stranka – reformista. Za predsjednika izabran je gosp. Viktor Plećaš, za potpredsjenike mr. Sandra Šoše i gosp. Slobodan Volarević. Sjednici je nazočio potpredsjednik NS-reformista, saborski zastupnik Petar Baranović. Poslije izborne skupštine održana je tiskovna konferencija.

Prvi se obratio Baranović, osvrnuvši se na osnivačku skupštinu, konstatirajući kako vjeruje u izabrano rukovodstvo koje će imati apsolutnu podršku vrha stranke. Ne želimo poplavljen Metković u doslovnom i prenesenom značenju. Izabrani su ljudi koji imaju što reći, jer nisu novi na političkoj sceni. Predsjednik stranke gosp. Radimir Čaćić pokrenuo je više inicijativa, ali najuži segmnent djelovanja nam je gospodarstvo i energetika.
Očekujemo na predstojećim parlamentarnim izborima tri do pet zastupnika. Želimo se nametnuti kao predvodnici „trećeg puta“, jer nam ne odgovara politika ni HDZ-a, kao ni SDP-a. Pozicionirat ćemo se kao politički centar, jer nam to dopušta podržavanje programa i ljevice i desnice, ako su u skladu s našom programskom politikom. Vjerujemo samo u rad i rezultate, a to tražimo od svih članova, tako da i danas izabrani čelnici u Metkoviću bit će podržavani i servisirani, ali i praćeni od vrha stranke. Na pitanje o gospođi Pusić, gospodin Baranović je kratko odgovorio da dotičnu uopće ne bi komentirao. Jaki smo na sjeveru zemlje, također očekujemo dobre rezultate i u 9. izbornoj jedinici. Stranka se polako razvija, članstvo raste, tako da nam slijedi dobra politička budućnost. Čačić je čovjek djela, a ne obećanja – poručio je Baranović.

Na kraju se obratio i novoizabrani predsjednik metkovskih reformista gosp. Plećaš, koji se zahvalio svim nazočnima, konstatirajući da će stranka po njegovom viđenju, ubrzo brojiti preko sto članova.

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije