INTERNETOM KRUŽE VIDEO SPOTOVI O METKOVIĆU

VIDEO: ‘Vidite ovu pustoš… To nam ostavljaju gospoda iz Mosta!’

Objavljeno 16. ožujka 2017. u kategorijama: Metković, News, Politika.

video spotovi

Na adresu portala Metkovic NEWs je stigao mail sa linkovima na četiri video spota snimljena nad Metkovićem, objavljena na YouTube kanalu ‘Baš Nismo’, koja ukazuju na obećanja Bože Petrova i Mosta NL od prije četiri godine.

Uz linkove je stiglo i pitanje ‘Jesmo li svi koji ne misle kao i oni, Hanžeković?‘. Navedenim pitanjem autor e-maila vjerojatno aludira na natpise jednog od lokalnih portala koji je prozvao gospodina Hanžekovića kako napada Most u Metkoviću jer im navodno ne može oprostiti Zakon o HRT-u.

Naime, danas ranije, navedene video spotove prvi je objavio Jutarnji.hr, uz naslov POČEO PREDIZBORNI RAT Stoji li HDZ iza spotova kojima se udara na Petrova i Grmoju: ‘Vidite ovu pustoš… To nam ostavljaju gospoda iz Mosta!’.

Tu vijest je prenio i jedan od lokalnih portala, a vidjevši logo Jutarnjeg na video playeru navedenog medija vjerojatno pomislio da je ‘Jutarnji’ i autor spomenutih videa, te za sve to okrivio Hanžekovića. Međutim, tko imalo naprednije poznaje Internet tehnologiju otkrit će da su spotovi linkani sa YouTube-a i objavljeni od autora ‘Baš Nismo‘.

Prenosimo video spotove iz Metkovića, objavljene na YouTube kanalu ‘Baš Nismo’.

Komentari