Ostanimo u kontaktu

STIPE GABRIĆ JAMBO

USKOK-u me prijavio psihijatar Božo Petrov, a ne Grad Metković!

Objavljeno prije

Bivši gradonačelnik Grad Metkovića Stipe Gabrić Jambo za Dubrovački dnevnik je prokomentirao prijavu USKOK-u koju je protiv njega podnio Grad Metković jer je, kako tvrde, oštetio Grad za milijun kuna u razdoblju od 2005. do 2013. godine potpisujući putne troškove koji nisu izvršeni. Uz Jamba, USKOK-u su prijavljeni i vozač Berislav Baffo te tadašnji pročelnik za financije Grada Metkovića Petar Čarapina.

stipe-gabric-jambo

Mene USKOK-u nije prijavio Grad Metković nego sadašnji gradonačelnik Grada Metkovića, psihijatar Božo Petrov. Ne tako davno na našim prostorima su se psihijatri bavili politikom, a završili su neslavno, jednako kao i svi oni koji su bili za njih,’ kazao nam je Stipe Gabrić Jambo te jednaku sudbinu predvidio i aktualnoj gradskoj vlasti. ‘Mislim kako će Grad Metković pod takvim vodstvom završiti neslavno, a još neslavnije psihijatar Petrov,’ dodao je.

Po pitanju navedene prijave, kazao je kako je njegova savjest posve čista te kako vjeruje u pravnu državu. ‘U 16 godina, koliko sam bio gradonačelnik Grada Metkovića, promijenio sam mnogo automobila, no u nijednom od njih nije se vozio Stipe Gabrić Jambo,’ dodao je. Pojasnio je kako su automobili nerijetko korišteni za, kako kaže, pomoć poreznim obveznicima Grada Metkovića kojima je trebao put do bolnice u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu, a koji se nisu imali načina dovesti tamo. ‘To su ljudi koji nisu bahati poput Petrova i Grmoje,’ kazao je. Također tvrdi kako ‘na račun Grada Metkovića u razdoblju u kojem je bio gradonačelnik nikada nije popio ni kavu’ te kako je oduvijek živio isključivo od svog truda, a ne od novca koji je namijenjen Gradu Metkoviću.

‘Ovim putem bih preporučio gradonačelniku Petrovu i njegovim mentorima da se, za promjenu, počnu baviti projektima i napretkom samog grada,’ poručio je Jambo. Prema njegovim riječima, u posljednjih 70 dana, otkako Metković ima novog gradonačelnika, nije urađeno ništa niti se išta konkretno promijenilo. Također je dodao kako se, osim neprovođenja novih projekata, uništavaju i oni dosadašnji. ‘Konkretan primjer je izgradnja kanalizacijskih kolektora i pročistača od kojeg su Hrvatske vode odustale jer su shvatile kako nemaju ozbiljnog partnera u Metkoviću,’ kazao je te dodao kako se sada, vezano uz navedeni projekt, Grad Metković oslanja na EU fondove od kojih, kako predviđa, neće biti ništa.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije