PETROV

Svi Metkovci, a i Neretvani upoznati su sa planom izgradnje TE Dubravica

Putem mrežnih stranica grada Metkovića danas se na optužbe licemjerja oko izgradnje termoelektrane u Pločama očitovao gradonačelnik Metkovića, Božo Petrov.

Objavljeno 8. ožujka 2014. u kategorijama: Metković, News, Politika.

bozo-petrov

Gradonačelnik Metkovića, Božo Petrov, očitovao se na optužbe pločanskih kolega koji ga optužuju za licemjerje u svezi javnog istupa radi izgradnje TE na ugljen u Pločama, odnosno kako tvrde prikrivenog projekta izgradnje TE na plin u Metkoviću.

U svom obraćanju, Petrov Pločanima poručuje..

Dragi Pločani, mi smo sve Metkovce, a i druge Neretvane, upoznali sa svojim planovima (u koju spada i termoelektrana na plin) tijekom najtransparentnije javne rasprave duge punih 6 mjeseci – tijekom predizborne kampanje. Činili smo to kroz tisuće letaka, brošura, programa, više desetaka javnih skupova… Time smo javno pozivali sve da se uključe svojim savjetima i kritikama, – tvrdi Petrov.

Osvrnuvši se na izjavu predsjednika GV Grada Ploča, Davora Mihaljevića, kako time želi oslabiti gospodarski rast Grada Ploča, u nastavku priopćenja Petrov daje obećanje..

Budući da nam je stalo do napretka Ploča, evo, ovim putem javno se odričemo termoelektrane na plin u korist Grada Ploča. Nećemo im praviti konkurenciju niti im želimo biti rivali. Nama je stalo do gospodarski jakoga Grada Ploča.

Priopćenje u cijelosti možete pročitati na mrežnim stranicama Grada Metkovića.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari