Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

RADIO DUBROVNIK

SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA METKOVIĆA

Objavljeno prije

U izbornom programu Radio Dubrovnika predviđenom za sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Metkovića, na koje se dr. Božo Petrov kandidat Mosta nezavisnih lista nije odazvao, prema propozicijama HRT-a kandidat HSS-a Stipo Gabrić Jambo koji se odazvao pozivu dobio je pola sata za predstavljanje svog programa.

Kad želite sudjelovati u politici, kad se želite kandidirati, onda je red odazvati se pozivu kad vas netko pozove u goste, braniti svoj program, kritizirati ono što nije dobro … ova prazna stolica dovoljno govori o mom protukandidatu, kazao je Gabrić na početku izlaganja.

Ovdje možete u cijelosti poslušati emisiju Radio Dubrovnika:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/Jambo_DU.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

TAKOĐER NAJAVLJUJEMO SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA METKOVIĆA U EMISIJI LOKALNI IZBORI NA “TV JADRAN”, SUTRA 30.05.2013. U 13:45 SATI.

Nastavi čitati
2 komentara

2 Comments

  1. Jedan Ante

    30. svibnja 2013. at 15:49

    Nakon što se jučer nije pojavio na sučeljavanju koje se organiziralo na Radio Dubrovnik danas se gosp. Petrov nije udostojio pojavit ni na sučeljavanju u sklopu izbornog programa TvJadran. Pitam se jel na isti ovaj način Petrov misli i grad vodit tj. komunikacija preko fejsbuka sa Gluščevićem i Verajom u pozadini da izbrišu nepoželjne komentare. Ignorirati i građane i političke oponente je lakše nego se diskreditirati sa neznanjem i nerealno datim obećanjima. Ironija je još veća kada znamo da su upravo Petrov i Grmoja bili najglasniji kada su pozivali na konferenciji za novinare da žele sučeljavanje po pitanju bilo koje teme sa Jambom. Kako misli odgovarati na vijećnička pitanja? Putem lajkova?! Pratim izborni program u našoj i u susjednoj županiji i nisam primjetio da je ijedan kakndidat odbio doći na sučeljavanje. Samo Petrov? Šta to govori? Tim postupkom Petrov je potvrdio političku nekulturu, samovolju i indolentnost jer je istakao nesklad između svojih deklarativnih demokratskih političkih načela koje prosipa po fejsu i formalne nedemokratske političke prakse koju primjenjuje u stvarnosti.

  2. mbatinovic

    2. lipnja 2013. at 16:10

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

DOVIĐENJA NIJE ZBOGOM!

Krešimir Kuran podnio ostavku na mjesto predsjednika ŽO SDP-a DNŽ

Objavljeno prije

Krešimir Kuran podnio je ostavku na mjesto predsjednika ŽO SDP-a dubrovačko-neretvanskog.

Tom prilikom se na svom Facebook profilu osvrnu riječima:

– Budući da nisam uspio realizirati dio svoga programa, a preuzimam i odgovornost za loš rezultat koalicije predvođene SDP-om na području naše Županije na izborima za Hrvatski sabor, sa danom 11. rujna 2020. podnosim ostavku na mjesto Županijskog predsjednika SDP-a DNŽ.
Novom vodstvu u budućem radu stojim na raspolaganju.
Hvala svima onima koji su bili podrška i potpora u dosadašnjem radu.
Doviđenja nije zbogom! – napisao je Kuran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije