Ostanimo u kontaktu

RADIO DUBROVNIK

SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA METKOVIĆA

Objavljeno prije

U izbornom programu Radio Dubrovnika predviđenom za sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Metkovića, na koje se dr. Božo Petrov kandidat Mosta nezavisnih lista nije odazvao, prema propozicijama HRT-a kandidat HSS-a Stipo Gabrić Jambo koji se odazvao pozivu dobio je pola sata za predstavljanje svog programa.

Kad želite sudjelovati u politici, kad se želite kandidirati, onda je red odazvati se pozivu kad vas netko pozove u goste, braniti svoj program, kritizirati ono što nije dobro … ova prazna stolica dovoljno govori o mom protukandidatu, kazao je Gabrić na početku izlaganja.

Ovdje možete u cijelosti poslušati emisiju Radio Dubrovnika:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/Jambo_DU.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

TAKOĐER NAJAVLJUJEMO SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA METKOVIĆA U EMISIJI LOKALNI IZBORI NA “TV JADRAN”, SUTRA 30.05.2013. U 13:45 SATI.

Nastavi čitati
2 komentara

2 Comments

  1. Jedan Ante

    30. svibnja 2013. at 15:49

    Nakon što se jučer nije pojavio na sučeljavanju koje se organiziralo na Radio Dubrovnik danas se gosp. Petrov nije udostojio pojavit ni na sučeljavanju u sklopu izbornog programa TvJadran. Pitam se jel na isti ovaj način Petrov misli i grad vodit tj. komunikacija preko fejsbuka sa Gluščevićem i Verajom u pozadini da izbrišu nepoželjne komentare. Ignorirati i građane i političke oponente je lakše nego se diskreditirati sa neznanjem i nerealno datim obećanjima. Ironija je još veća kada znamo da su upravo Petrov i Grmoja bili najglasniji kada su pozivali na konferenciji za novinare da žele sučeljavanje po pitanju bilo koje teme sa Jambom. Kako misli odgovarati na vijećnička pitanja? Putem lajkova?! Pratim izborni program u našoj i u susjednoj županiji i nisam primjetio da je ijedan kakndidat odbio doći na sučeljavanje. Samo Petrov? Šta to govori? Tim postupkom Petrov je potvrdio političku nekulturu, samovolju i indolentnost jer je istakao nesklad između svojih deklarativnih demokratskih političkih načela koje prosipa po fejsu i formalne nedemokratske političke prakse koju primjenjuje u stvarnosti.

  2. mbatinovic

    2. lipnja 2013. at 16:10

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

POLITIKA

Ivan Đerek preuzeo GO SDP-a Metković

Objavljeno prije

U subotu 19. siječnja 2019. održana je izborna konvencija gradske organizacije SDP-a Metković na kojoj je za predsjednika organizacije izabran profesor Ivan Đerek.

Ivan Đerek se zahvalio na povjerenju koje su mu ukazali članovi organizacije te izrazio želju za dobrom i uspješnom suradnjom sa svim članovima u budećem razdoblju.

Dosadašnji predsjednik SDP-a Metković, Krešimir Kuran uz čestitke novoizabranom predsjedniku dao je izvješće o dosadašnjem radu te izrazio žaljenje što građani Metkovića nisu prepoznali ideje i program za koje se zalagao. Metković koji je gospodarski upropašten sada je pogođen i velikim demografskim egzodusom mladih te ukoliko ubrzo ne dođe do investicija koje će rezultirati  otvaranjem novih radnih mjesta možemo očekivati stagnaciju i nazadovanje u svim poljima.

Ivanu želim puno sreće u radu, a nadam se kako će građani Metkovića u budućnosti prepoznati ideje i smjer razvoja Grada Metkovića koji zastupa SDP Metković- rekao je Krešimir Kuran

Siniša Tomić, tajnik GO SDP Metković

Nastavi čitati

PRIOPĆENJE POVODOM HE PLAT

SDP DNŽ: Odgovorni, zašto šutite?

Objavljeno prije

Povodom nesretnog događaja u HE Plat priopćenjem za javnost oglasio se SDP Dubrovačko-neretvanske županije. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Odgovorni, zašto šutite?

Posljednjih nekoliko dana Dubrovčani, a i svekolika Hrvatska javnost postavlja pitanje što se točno dogodilo u HE Plat gdje su izgubljena tri mlada života.

Uz nadljudske napore interventne službe uspjele su zaustaviti požar, održana je tiskovna konferencija svih, samo ne vlasnika i onih koji upravljaju hidroelektranom.

Od prvog dana saznanja za nesreću očekivali smo odgovorne ljude koji će jasno i stručno reći svoje mišljenje u svezi događanja u hidroelektrani, ali smo umjesto toga dobili samo jednu izjavu u kojoj direktor hidroelektrane kaže da tunel nije bio previđen za evakuaciju.

Gdje su odgovorni? Zašto već danima šute?

Ima mnogo pitanja na koje treba dati odgovore, a neka od njih su:

Gdje je bilo žarište požara?

Jesu li se poštivale mjere upravljanja okolišem prema normi ISO 14001?

Što je previđeno Sustavom Upravljanja sigurnošću i Politikom sprečavanja velikih nesreća ?

Je li bila propisana zaštitna odjeća i oprema za zaposlenike ?

Jesu li zaposlenici imali na raspolaganju dovoljno zaštitne opreme?

Je li trebao postojati alternativni izlaz u slučaju opasnosti?

Tko je izradio protupožarni plan i tko ga je odobrio?

Je li napravljena procjena rizika?

Tko je odgovorna osoba za zaštitu na radu?

Obzirom da ovo nije prvi put da se u hidroelektrani Plat događaju nepredviđene situacije, što ste poduzeli da ne dođe do ugroze ljudskih života?

Sedam dana šutnje potiče sumnju među građanima, hoćemo li ikada saznati istinu što se dogodilo?

Ne bi bilo prvi put da se istina u Hrvatskoj zataškava.

SDP DNŽ

Nastavi čitati

Najčitanije