HSS METKOVIĆ

Stipo Gabrić Jambo novi predsjednik HSS-a Metković

Na izbornoj skupštini Gradske organizacije HSS-a Metković, Stipo Gabrić Jambo jednoglasno je izabran za novog predsjednika

Objavljeno 5. studenoga 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

hss-metkovic

METKOVIĆ, 5. Studenog 2013. – Sinoć je u Zgradi političkih stranaka održana Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Metković.

Unatoč neuspjehu na prošlim lokalnim izborima, mr. sc. Stipo Gabrić Jambo i dalje ima apsolutnu podršku članstva Gradske organizacije HSS-a Metković, koje ga je  izabralo za novog predsjednika.

Za potpredsjednike su izabrani mr. sc. Vatroslav Vugdelija i Pero Nikoletić, za tajnika Renato Vučković, te za blagajnika Filko Volarević.

Za članove GO HSS-a Metković izabrani su: Željko Alimić, Marijo Batinović, Stipe Čember, Ivan Goluža, Pero Jakić, Petar Jakić, Petar Govorko, Mato Mustapić, Tonći Jerković i Jozo Rastočić.

U svom kratkom obraćanju Gabrić se osvrnuo na proteklo vrijeme podsjetivši na sve realizirane projekte za njegova mandata na čelu grada, te je posebno istaknuo žal za nedovršenim Projektom Jadran 2 kojeg je aktualna gradska vlast stopirala, kazavši da Metković nikada neće dobiti kolektore za otpadne vode. “Uloženo je mnogo truda, previše odlazaka u Zagreb, previše kucanja na mnoga vrata, da bi se dogovorio projekt u koji bi s uloženim nepovratnim sredstvima GEF-a građane Metkovića stajao samo 30 posto stvarne cijene. Projekt bi kreditirala Svjetska banka, dok bi građani Metkovića svojih 30 posto doprinosili, kao i do sada kroz račun za komunalije u visini od 2,5 kune mjesečno”, rekao je Gabrić, istaknuvši “kako mu je najviše žao što je sav taj trud proglašen kao najnepovoljniji za građane Metkovića, a sredstva namijenjena od GEF-a biti će dodijeljena vjerojatno za razvoj nekog grada u Istri“, – zaključio je Jambo.

 

hss-metkovic-3

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari