Ostanimo u kontaktu

JAMBO NAPUSTIO HSS

Stipo Gabrić Jambo dao ostavku na sve funkcije u HSS-u

Objavljeno prije

Jambo izlazi iz HSS-a4

Gradski vijećnik i od danas bivši predsjednik gradske i županijske organizacije HSS-a Stipe Gabrić Jambo, danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je izjavio da odstupa sa svih funkcija u HSS-u. Tomu je prethodio Zahtjeva za očitovanjem predsjednika HSS-a Kreše Beljaka povodom nastupa u emisiji Otvoreno.

U svom obraćanju Stipo Gabrić Jambo je rekao:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– S obzirom na to da ja imam previše utakmica u nogama, previše godina života, da ja u šezdesetoj godini ne bih mijenjalo svjetonazor, ja sam odlučio dati ostavke na sve funkcije u HSS-u i poslati zahtjev za ispisnicom. Poslat ću to danas tako da sam miran, a svom predsjedniku želim što plodonosniju suradnju, tješnju suradnju, po mogućnosti što čvršći brak HSS-a i Mosta, Kreše Beljaka i Nikole Grmoje, ali bez mene – rekao je Gabrić.

Kazao je i da će i dalje pružati potporu HDZ-u u Metkoviću i gradonačelniku Daliboru Milanu. Konferenciju za medije prenosili smo uživo putem naše Facebook stranice, a možete je pogledati na videu ispod.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije