Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HSU METKOVIĆ

Siniša Bebić novi predsjednik HSU-a Metković, Nada Veraja i Jozo Volarević potpredsjednici

Objavljeno prije

Skupština HSU (2)

U Zgradi političkih stranaka jučer je održana treća Izborna skupština Gradske organizacije HSU Metković, prilikom koje je za predsjednika izabran Siniša Bebić, a za potpredsjednike Nada Veraja i Jozo Volarević.

U Upravni odbor ušli su još: Mara Lovrić, Anica Pokrajčić, Damir Bebić i Mirjana Talajić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Nadzorni odbor izabrani su: Mirko Matić (predsjednik), Ana Barišić, Andrijana Musulin, Anica Batinović i Petar Golemac.

Sva izvješća Gradskog odbora HSU Metković na Skupštini su dobila jednoglasnu potvrdu delegata.

Izbornoj skupštini nazočili su: potpredsjednik HSU-a general Veselko Gabričević, članica Predsjedništva HSU-a Olga Muratti, predsjednik ŽO HSU-a Ivan Margaretić, potpredsjednica ŽO HSU-a Mira Stančić i predsjednik GO HSU Dubrovnika Ivo Jadrušić.

Kao gosti Skupštini su se prigodnim govorom obratili; gradonačelnik Metkovića i predsjednik GO HDZ Metković Dalibor Milan, zamjenik gradonačelnika Damir Raić, predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran i izaslanik MOSTA Pero Jerković.

Krešimir Kuran je istakao dobru suradnju s koalicijskim partnerom HSU Metković, te je izrazio uvjerenje da će se ta dobra suradnja nastaviti, kao i zalaganje za bolji život umirovljenika kroz Gradsko vijeće grada Metkovića.

Gradonačelnik Dalibor Milan je pozvao na suradnju i razgovore vodstvo HSU-a, te da će Grad učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne koliko je to moguće usprkos ograničenoj financijskoj situaciji u kojoj se nalazi.

Pero Jerković je u svom govoru rekao da je, nakon što je MOST dobio poziv za Skupštinu, on sam izrazio želju da joj prisustvuje, jer je znao da na istoj neće biti tenzija i teških riječi. Novom vodstvu je također zaželio uspjeh u radu.

Novoizabrani predsjednik Siniša Bebić se na kraju delegatima Skupštine zahvalio na ukazanom povjerenju koje obvezuje. Također je istakao da stranku očekuje težak i naporan posao u narednom razdoblju, kako bi nastavili s dobrim rezultatima, jer HSU u Gradu sa svakim idućim izborima od 2013. dobiva sve više glasova.

Na kraju je posebno izdvojio da mu je drago da su se pozivu odazvali predstavnici HDZ, Mosta i SDP, što pokazuje da je HSU Metković postala nezaobilazna stranka u političkom životu Metkovića i stranka koja koja povezuje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije