Ostanimo u kontaktu

IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HSU METKOVIĆ

Siniša Bebić novi predsjednik HSU-a Metković, Nada Veraja i Jozo Volarević potpredsjednici

Objavljeno prije

Skupština HSU (2)

U Zgradi političkih stranaka jučer je održana treća Izborna skupština Gradske organizacije HSU Metković, prilikom koje je za predsjednika izabran Siniša Bebić, a za potpredsjednike Nada Veraja i Jozo Volarević.

U Upravni odbor ušli su još: Mara Lovrić, Anica Pokrajčić, Damir Bebić i Mirjana Talajić.

U Nadzorni odbor izabrani su: Mirko Matić (predsjednik), Ana Barišić, Andrijana Musulin, Anica Batinović i Petar Golemac.

Sva izvješća Gradskog odbora HSU Metković na Skupštini su dobila jednoglasnu potvrdu delegata.

Izbornoj skupštini nazočili su: potpredsjednik HSU-a general Veselko Gabričević, članica Predsjedništva HSU-a Olga Muratti, predsjednik ŽO HSU-a Ivan Margaretić, potpredsjednica ŽO HSU-a Mira Stančić i predsjednik GO HSU Dubrovnika Ivo Jadrušić.

Kao gosti Skupštini su se prigodnim govorom obratili; gradonačelnik Metkovića i predsjednik GO HDZ Metković Dalibor Milan, zamjenik gradonačelnika Damir Raić, predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran i izaslanik MOSTA Pero Jerković.

Krešimir Kuran je istakao dobru suradnju s koalicijskim partnerom HSU Metković, te je izrazio uvjerenje da će se ta dobra suradnja nastaviti, kao i zalaganje za bolji život umirovljenika kroz Gradsko vijeće grada Metkovića.

Gradonačelnik Dalibor Milan je pozvao na suradnju i razgovore vodstvo HSU-a, te da će Grad učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne koliko je to moguće usprkos ograničenoj financijskoj situaciji u kojoj se nalazi.

Pero Jerković je u svom govoru rekao da je, nakon što je MOST dobio poziv za Skupštinu, on sam izrazio želju da joj prisustvuje, jer je znao da na istoj neće biti tenzija i teških riječi. Novom vodstvu je također zaželio uspjeh u radu.

Novoizabrani predsjednik Siniša Bebić se na kraju delegatima Skupštine zahvalio na ukazanom povjerenju koje obvezuje. Također je istakao da stranku očekuje težak i naporan posao u narednom razdoblju, kako bi nastavili s dobrim rezultatima, jer HSU u Gradu sa svakim idućim izborima od 2013. dobiva sve više glasova.

Na kraju je posebno izdvojio da mu je drago da su se pozivu odazvali predstavnici HDZ, Mosta i SDP, što pokazuje da je HSU Metković postala nezaobilazna stranka u političkom životu Metkovića i stranka koja koja povezuje.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
DNŽ – Čestitka

Najčitanije