Ostanimo u kontaktu

KOALICIJSKI SPORAZUM

Siniša Bebić (HSU) mijenja Krešimira Kurana (SDP) u Gradskom vijeću

Objavljeno prije

HSU-Bebic-SDP-Kuran

Sukladno koalicijskom sporazumu SDP-a i HSU-a Metković, jučer je na protokol u Grad Metković predan sporazum, temeljem kojeg dosadašnjeg vijećnika i predsjednika SDP-a Metković, Krešimira Kurana, iduće dvije godine u Gradskom vijeću Grada Metkovića mijenja predsjednik HSU-a Metković, Siniša Bebić.

– I dalje ćemo dnevni red svake sjednice Vijeća objavljivati na fb stranicama HSU-a i SDP-a Metković, te ćemo nastaviti zajedničko i usklađeno djelovanje u Gradskom vijeću.
Također i u buduće sve prijedloge ili pitanja koje bi željeli postaviti preko našeg vijećnika u Gradskom vijeću, možete slati u inbox fb stranica HSU-a ili SDP-a Metković kao i na e-mail adrese; hsu.metkovic@gmail.com ili na sdp.metkovic@gmail.com, – javili su iz HSU-a Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije