Ostanimo u kontaktu

ORŠULIĆ RAZRIJEŠEN

Raspuštena gradska organizacija HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ

Gradska organizacija HDZ-a Metković raspuštena je, a za predsjednika povjerenstva izabran je Mladen Šutalo, odlučeno je to na sjednici Županijskog odbora HDZ-a održanoj u Stonu.

Županijski Odbor donio je jednoglasnu odluku o raspuštanju gradske organizacije HDZ-a Metkovića te imenovanju povjerenstava. Za predsjednika povjerenstva u gradu Metkoviću izabran je Mladen Šutalo. Uz njega, imenovano je još i deset članova povjerenstava, koji su u obvezi da do 1. ožujka 2014. provedu izbore u Gradu Metkoviću. Pri tome imaju sve ovlasti raspustiti temeljene ogranke i provesti izbore u najdemokratskijoj mogućoj proceduri.

“Na županijskom odboru smo dogovorili da se predsjednik povjerenstva neće kandidirati za predsjednika, već da će učiniti sve da u najdemokratskijoj proceduri provedu izbore” – izjavio je  predsjednik HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić. Dodao je “kako će predsjednici povjerenstava učiniti sve da svim zainteresiranim HDZ-ovcima koji se drže sposobnima preuzeti vođenje gradskih organizacija osiguraju za to uvjete u demokratskoj proceduri”.

Na upit zašto se raspušta metkovski HDZ, odgovorio je da je to javnosti otprije poznato.. “Nacionalno vijeće HDZ-a donijelo je zaključak da tamo gdje gradske i općinske organizacije su ocijenile da nisu na lokalnim izborima postigle očekivane rezultate, da se u tim jedinicama lokalne samouprave provedu i novi unutarstranački izbori” – istaknuo je Bačić.

Uz predsjednika Mladena Šutala, članovi metkovskog povjerenstva su Hranislav Gašpar, Robert Doko, Nedjeljko Obradović, Mijo Vukušić, Tomo Erkapić, Davor Petković, Ante Mateljak, Tomislav Medak, Ivona Dragović i Mate Musulin. Dosadašnji predsjednik HDZ-a Metkovića Nikola Oršulić je razriješen. Više detalja čitajte na dubrovacki.hr.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije