Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Predsjednik GO HDZ-a Nikola Oršulić: svaki član je mogao birati i biti biran

Objavljeno prije

Nikola Oršulić, HDZ Metković

U redovitom unutarstranačkom procesu u HDZ-u 20. travnja 2016. održana je skupština HDZ-a Metković kojoj je prethodilo glasovanje jedan član jedan glas po novim izbornim pravilima s kojima su bili upoznati svi članovi stranke.

Sveznalica 7400xXpx

17. travnja 2016. biran je predsjednik Hrvatske demokratske zajednice gospodin Tomislav Karamarko kao jedini kandidat, u našem gradu izašlo je 329 članova HDZ-a i dalo svoj glas za gospodina Karamarka.

Izaslanici na gradskoj Izbornoj skupštini, koja je održana 20. travnja 2016. dali su povjerenje za još jedan mandat dosadašnjem predsjedniku Nikoli Oršuliću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Gradski odbor izabrani su: Ivica Antunović, Ante Bajo, Robert Bebić, Sanja Čepo Veraja, Robert Doko, Mario Dragojević, Hranislav Gašpar, Ana Govorko, Josip Kevo, Miro Nikoletić, Ivan Pavlović, Davor Petković, Ana Prusac, Mario Senta, Miće Suton, Nikola Veraja i Dragana Volarević.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Marija Jakiša, Ante Manenica, Tomislav Panza, Stipe Senta i Željko Šutalo.

Svatko tko se želio kandidirati na unutarstranačkim izborima mogao je istaknuti svoju kandidaturu, svaki član je mogao birati i biti biran.

Lokalni portal, za koji se zna da je u ulozi MOST-a, objavio je da je ovakav ishod izbora razočarao mnoge HDZ-ovce, znajući tko to piše vidljivo je da je za Most NL počela kampanja nakon tri godine zatišja.

Gradski odbor HDZ-a Metković poručuje da mogu biti razočarani samo sljedbenici Mosta NL i njihove politike kako na lokalnoj  pa tako i na državnoj razini, jer da gospoda iz Mosta NL imaju što reći u četvrtoj godini mandata ne bi se bavili što radi HDZ-a, već bi se hvalili silnim projektima koje su učinili za ovaj grad. No, nemaju se čime pohvaliti pa su nastavili s istom logikom često spominjući gospodina Gabrića i suradnju s HDZ-om. Ako je to glavni adut Mostu NL za slijedeće lokalne izbore, i ako uporno pokušavaju skrenuti pažnju sa svoje neučinkovitosti i neznanja na tobožnju suradnju HDZ-a i HSS-a, još jednom ćemo ih morati razočarati jer GO HDZ-a Grada Metkovića na slijedeće lokalne izbore ide sam.

U svojoj četvrtoj godini mandata glavni strateg Mosta NL morati će se dobro namučiti građanima ovog grada objasniti što je vidljivo napravljeno i kako će nadoknaditi cca 2 milijuna kuna za odštetu radnika koje su otpustili iz gradske uprave, a od nevidljivih da objasne svojim simpatizerima koliko je Vaših članova Mosta NL koji su na plaći političke stranke Most gdje svaki mjesec iz državnog proračuna kao parlamentarna politička stranka dobivate 500 tisuća kuna, cca 6 milijuna kuna godišnje. Svi Vaši projekti su se sveli na isprazna i lažna obećanja o smanjivanju plaća i vraćanja dugova bivše gradske uprave, a prava je istina da na plaće trošite skoro pola gradskog proračuna.

Za razliku od Vaših članova Mosta NL, članovi GO HDZ-a Metković imenom i prezimenom su poznati svima kao časni i pošteni ljudi, koji žive od svog rada i prije bavljenja politikom i svi su zaposleni, pa tako ih nećemo morati zbrinjavati, a Mostov učinak zapošljavanja članova je dobro vidljiv.

GO HDZ-a Grada Metkovića još jednom zahvaljuje svim svojim članovima na ukazanom povjerenju, te sudjelovanju u svim izbornim procesima, dostojanstvenoj i demokratskoj atmosferi.

Gradski odbor HDZ-a Grada Metkovića
Predsjednik Nikola Oršulić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije