Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PREDSJEDNIK VLADE U OBILASKU ŽUPANIJE

Premijer Andrej Plenković danas će posjetiti Metković

Objavljeno prije

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas će posjetiti Metković gdje će održati radni sastanak sa gradskom delegacijom predvođenom gradonačelnikom Daliborom Milanom.

Premijer je u trodnevnom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji, od 31. siječnja do 3. veljače, a osim Metkovića danas će posjetiti Ploče i Opuzen te gradilište Pelješkog mosta u Komarni.

U petak će se u Dubrovniku održati 141. sjednica Vlade, ukupno 9. sjednicu Vlade izvan Zagreba u ovom mandatu. Predsjednik Vlade sudjelovat će i na otvorenju konferencije ‘Sinergija materijalne i nematerijalne baštine’ te će posjetiti Župu Dubrovačku i Konavle, a sastat će se i s predstavnicima Zračne luke Dubrovnik.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U subotu će predsjednik Vlade sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika te svečanom otvorenju Feste sv. Vlaha, u povodu Dana Grada Dubrovnika, a susrest će se i s msgr. Matom Uzinićem te sudjelovati na večeri od Kandelore. Između ostaloga, posjetit će i Državni arhiv, sudjelovati na otvorenju dječjeg vrtića Palčića, a obići će i gradilište Osnovne škole Montovjerna i Studentskog doma u Dubrovniku.

U nedjelju će sudjelovati na svetoj misi u Katedrali Velike Gospe te procesiji ulicama Dubrovnika.

DOVIĐENJA NIJE ZBOGOM!

Krešimir Kuran podnio ostavku na mjesto predsjednika ŽO SDP-a DNŽ

Objavljeno prije

Krešimir Kuran podnio je ostavku na mjesto predsjednika ŽO SDP-a dubrovačko-neretvanskog.

Tom prilikom se na svom Facebook profilu osvrnu riječima:

– Budući da nisam uspio realizirati dio svoga programa, a preuzimam i odgovornost za loš rezultat koalicije predvođene SDP-om na području naše Županije na izborima za Hrvatski sabor, sa danom 11. rujna 2020. podnosim ostavku na mjesto Županijskog predsjednika SDP-a DNŽ.
Novom vodstvu u budućem radu stojim na raspolaganju.
Hvala svima onima koji su bili podrška i potpora u dosadašnjem radu.
Doviđenja nije zbogom! – napisao je Kuran.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije