Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PREDIZBORNI SKUP HDZ-a U METKOVIĆU

Predstavljanje kandidata HDZ-a za X. izbornu jedinicu

Objavljeno prije

HDZ

Hrvatska demokratska zajednica poziva na predizborni skup povodom predstavljanja kandidata HDZ-a za X. izbornu jedinicu. Skup će se održat u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću s početkom u 16:00 sati.

Na skupu će gostovati predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, gospodin Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a za X. izbornu jedinicu, general Damir Krstičević, tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović, kandidati s izborne liste HDZ-a za X. izbornu jedinicu te ostali visoki dužnosnici Hrvatske demokratske zajednice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije