Ostanimo u kontaktu

Predstavljanje liste HSS-a

Predstavila se županijska koalicija HSS-SDP-HNS

Objavljeno prije

U prepunoj dvorani Gradskog kulturnog središta Metković, večeras se Metkovcima predstavila koalicijska lista za skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije HSS – SDP – HNS. Prisutnima su se predstavili kandidat za župana ove koalicije Mirko Duhović, te njegovi zamjenici dr. Matija Čale Mratović i Pero Nikoletić.

Tom prigodom je aktualni gradonačelnik Stipo Gabrić iskoristio priliku kako bi građanima još jednom predstavio kandidate sa liste za gradsko vijeće broj 2, koje je ujedno on i nositelj.

U govoru koji je uslijedio Gabrić se osvrnuo na sve gradske projekte koje je realizirao za svojih mandata u proteklih 16 godina, također je spomenuo sve pozive građana u raznim prilikama i nevoljama, te je tu vezu usporedio kao vezu majke i djeteta, nazvavši sebe djetetom, a građane majkom, te rekao kako dijete ne može funkcionirati bez majke, kao ni majka bez djeteta.

Na kraju je još jednom zamolio sve građane da u nedjelju 19. svibnja, u što većem broju izađu na izbore i ukažu povjerenje listi broj 2 za gradsko vijeće, te njemu kao kandidatu za gradonačelnika na listi broj 1.

 

LISTA ZA GRADONAČELNIKA GRADA METKOVIĆA BROJ 1
Kandidat za gradonačelnika: mr.sc. STIPO GABRIĆ, HSS
Zamjenik kandidata: mr.sc. VATROSLAV VUGDELIJA
Zamjenik kandidata: MATO MUSTAPIĆ

 

LISTA HSS-a ZA GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA BROJ 2
Nositelj liste: mr.sc. STIPO GABRIĆ
Kandidatkinje/kandidati:

 1. mr.sc. STIPO GABRIĆ
 2. mr.sc. VATROSLAV VUGDELIJA
 3. JELENA ĆELIĆ
 4. DANIJELA RAIČ
 5. TOMISLAV VERAJA
 6. ZORAN TASLAK
 7. GRAZYNA-HELENA VOLAREVIĆ
 8. ANTE LOZIĆ
 9. VEDRANA VOLAREVIĆ
 10. MATKO JERKOVIĆ
 11. RENATO VUČKOVIĆ
 12. DUŠAN ŠILJEG
 13. ŽELJKO MORDŽIN
 14. IVANA BAĆE
 15. 20. IVAN GOLUŽA
 16. MARIO BATINOVIĆ
 17. PERO NIKOLETIĆ

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije