ŠIROKI BRIJEG

Potpisan Sporazum o trajnoj političkoj suradnji između HSP AS Hrvatske i BiH

Sporazum su potpisali Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević RH i Milijan Nakić, predsjednik HSP dr. Ante Starčević BiH.

Objavljeno 11. siječnja 2014. u kategorijama: BiH, News, Politika.

hsp-dr-as-bih

Dana 10. siječnja je u Širokom Brijegu u hotelu Park potpisan Sporazum o trajnoj političkoj suradnji između dvije sestrinske stranke HSP dr. Ante Starčević iz Republike Hrvatske i BiH. Ovaj povijesni sporazum potpisali su Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević RH i Milijan Nakić, predsjednik HSP dr. Ante Starčević BiH u nazočnost visokih dužnosnika obje stranke.

Uz Ružu Tomašić Hercegovinu su posjetili i visoki dužnosnici HSP AS iz Republike Hrvatske Ivan Tepeš, zamjenik predsjednice i zastupnik u gradskoj skupštini Grada Zagreba, Pero Ćorić, glavni tajnik stranke, Denis Bevanda, predsjednik Glavnog stana HSP AS, Rudolf Dvorski, dožupan zadarski i Ivan Šimunović, saborski zastupnik HSP dr. Ante Starčević.

Iz obraćanja Ruže Tomašić i Milijana Nakića može se izvući jasan zaključak da HSP dr. Ante Starčević nikada neće prestati braniti interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, a zamjenik predsjednice Ivan Tepeš je istaknuo da će ukoliko bude potrebno biti blokiran ulazak Bosne i Hercegovine u Europsku Uniju ako se Hrvatima ne vrate prava koja nam pripadaju kao konstitutivnom narodu u BiH.

Na upite novinara o suradnji s drugim pravaškim opcijama u BiH, Ruža Tomašić je istaknula da se neki nisu držali dogovora i da su kao takvi otpali, a da stranka od danas podržava samo HSP AS BiH kao jedinu pravu pravašku opciju u BiH, stoji u pripćenju HSP dr. Ante Starčević BiH.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari