Ostanimo u kontaktu

IZBORI ZA ČLANOVE MJESNOG ODBORA GLUŠCI

Pobijedila kandidacijska lista nositelja Stanka Arnauta

Objavljeno prije

Glušci

Foto: eparhija-zahumskohercegovacka.com

Proteklog vikenda, u nedjelju 24. siječnja, održani su ponovljeni izbori za članove Mjesnog odbora Glušci, na kojima je bila istaknula samo jedna kandidacijska lista čiji je nositelj Stanko Arnaut.

Gradsko izborno povjerenstvo je izvijestilo slijedeće; od upisanih 56 glasača glasovalo je njih 27, od kojih je 12 važećih i 15 nevažećih listića.

Shodno tom rezultatu je utvrđeno da je kandidacijska lista grupe birača MO Glušci dobila 5 mjesta u vijeću tog mjesnog odbora, te su s te liste izabrani: Stanko Arnaut, Radivoje Vuković, Vojo Vuković, Luka Arnaut i Slavko Vuković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije