Ostanimo u kontaktu

PREMIJER POSJETIO METKOVIĆ

Plenković Metkoviću zaželio Dalibora Milana za gradonačelnika

Objavljeno prije

DSC_2549

U sklopu predizborne kampanje jučer je Metković posjetio predsjednik HDZ-a, premijer Andrej Plenković, te pružio punu potporu kandidatu za gradonačelnika Metkovića, gospodinu Daliboru Milanu. Nakon skupa svoj dolazak je prokomentirao:

– Veliko mi je zadovoljstvo ovdje danas u Metkoviću podržati našega sjajnog Dalibora Milana, i naravno još jednoga koji je ovdje s nama, gospodina Nikolu Dobroslavića za treći mandat na čelu Dubrovačko-neretvanske županije, jednog od naših najkvalitetnijih župana. Mislim, imamo sjajne kandidate i kandidatkinje, odličan program, i vjerujem da će Dalibor Milan i njegov zamjenik gospodin Robert Doko te njihova kompletna lista izvanrednih mladih i obrazovanih ljudi donijeti kvalitetnija rješenja za budućnost Metkovića.

Podržavate li Tomislava Karamarka i njegov novoosnovani institut?

Svatko može raditi što god želi, pa tako i gosp. Karamarko. Ukoliko želi dati doprinos raspravi budućnosti Hrvatske o bilo kojim temama dobro je došao.

Na pitanje, što mislite hoće li vam birači u Metkoviću zamjeriti što ste prekinuli suradnju s Mostom i kako će se to odraziti na izbore u Metkoviću?

– Da zamijenimo teze, Most je glasavši za inicijativu oporbe i za nepovjerenje ministru Mariću prekinuo suradnju s HDZ-om. I ja sad to govorim ovdje pred svim Metkovcima, Most je izabrao SDP.

Evo u Metkoviću ste, što biste preporučili Boži Petrovu?

– Želim mu svako dobro, a Metkoviću želim da mu Dalibor Milan bude gradonačelnik.

Govore sa skupa, Dalibor Milana i premijera Andreja Plenkovića pogledajte u videu ispod..

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije