Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

KOJA JE STVARNA PORUKA PETROVA NOVOM GRADONAČELNIKU?

PETROV: U konačnici smo našli ozbiljnog investitora i uspjeli sklopiti suradnju, a s Agrokorom smo imali potpisano pismo namjere za rješavanje otpada mandarine

Objavljeno prije

Božo Petrov

Foto: Boris Kovacev / HANZA MEDIA

Bivši gradonačelnik Metkovića, saborski zastupnik Božo Petrov dao je veliki intervju za Jutarnji list. Tema razgovora bio je susret s Ivicom Todoricem i stanje Agrokora.

Cijeli intervju možete pročitati na juratnji.hr, a mi Vam prenosimo samo jedan dio koji je vezan za Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Je li točno da ste vi Todoriću nudili da ulaže u pogon za preradu mandarina u Metkoviću, a da on nije na to pristao?

– Kao gradonačelnik Metkovića sam se maksimalno angažirao da dolina Neretve dobije taj pogon. Bio je jedan investitor koji je odustao od toga, u međuvremenu sam nudio suradnju otkupljivačima, lokalnim sredinama i svi su odbili to. Ja sam i 2014. ustrajao na tome, radila se projektna dokumentacija, a bilo nam je bitno da osiguramo i sirovinu. Razgovarao sam sa svim otkupljivačima o tome da, kada zaživi pogon, imamo riješen problem otpada. Jedan od sastanaka bio je i u koncernu Agrokor, na kojemu je bio sin Ivice Todorića. Ja sam ga zamolio da potpiše pismo namjere jer su oni upravljali jednim otkupljivačkim centrom u dolini Neretve. U konačnici smo našli ozbiljnog investitora i uspjeli sklopiti suradnju, a s Agrokorom smo imali potpisano pismo namjere za rješavanje otpada mandarine. Ovim putem želim poručiti sadašnjem gradonačelniku Metkovića da je njegova obveza i odgovornost završiti ovaj započeti projekt jer egzistencija barem 200 obitelji iz doline Neretve ovisi o tome, izjavio je Petrov.

RENT-A-CAR M 740

Postavlja se pitanje koju je stvarnu poruku Petrov svojom izjavom poslao novom gradonačelniku Metkovića, uzimajući u obzir trenutno stanje stvari?

Na tragu rečenog poslat ćemo upit aktualnom gradonačelniku Daliboru Milanu, da se očituje o trenutnom, odnosno zatečenom stanju spomenutog projekta.

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije