Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

Primopredaja vlasti

Petrov i službeno gradonačelnik Metkovića

Objavljeno prije

primopredaja Jutros, 7. lipnja u 10:00 sati potpisivanjem zapisnika o primopredaji Stipo Gabrić Jambo je i službeno predao grad na upravljane novoizabranom gradonačelniku dr. Boži Petrovu. Nakon potpisivanja Gabrić se ukratko osvrnuo na stanje u gradu, između ostalog kazao je, kako je grad u jako teškoj financijskoj situaciji, te je novoizabranom gradonačelniku rekao da mu stoji na raspolaganju i ako mu bude potrebna njegova pomoć da ga pozove. Nakon što je potpisao zapisnik o primopredaji, novoizabrani gradonačelnik dr. Božo Petrov, kazao je kako stvarno stanje misli doznati tek nakon kompletne revizije gradske uprave. Iz neslužbeni izvora doznajemo kako je već odavno poznata agencija koja treba napraviti kompletnu reviziju gradskih financija.

Fotografija: Denis Jerković/CROPIX

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije