Ostanimo u kontaktu

HDZ Metković

ORŠULIĆ: Mi smo od prvog dana bili za promjene

Objavljeno prije

hdz_pressNa tiskovnoj konferenciji HDZ-a, predsjednik Nikola Oršulić i gradonačelnički kandidat Hranislav Gašpar osvrnili su se na protekle izbore, te poslali poruku biračima pred nadolazeći drugi krug izbora.

Predsjednik HDZ-a Nikola Oršulić zahvalio se svim biračima koji su izišli u jako velikom broju, a naročito onima koji su svoje povjerenje ukazali koaliciji oko HDZ-a.

“Iako je izostao očekivani izborni rezultat ponosan sam na učinjeno, jer smo vodili kulturnu i transparentnu kampanju.” – kazao je Oršulić, te istaknuo kako se HDZ borio za promjene u gradu te će podržati mladu ekipu koja je dobila povjerenje građana.

U nastavku je pročitao priopćenje koje je zbog nemogućnosti prisustvovanja tiskovnoj konferenciji uputila Miljenka Manenica u ime HSLS-a Metković, a koje je također sadržavalo sličnu poruku biračima.

Gradonačelnički kandidat koalicije oko HDZ-a, Hranislav Gašpar se također zahvalio biračima te ih pozvao da u nedjelju izađu na izbore i glasuju za promjene.

IN MEMORIAM

Na današnji dan 1992. braneći svoju domovinu poginuo Eugen Erjauc

Objavljeno prije

Eugen Erjauc, rođen je 12. listopada 1967. godine u Metkoviću od oca Ivice i Majke Ružice rođene Mustapić. Hrvatskoj vojsci pristupio je u rujnu 1991. godine. Bio je pripadnik 1. bojne 116. brigade Hrvatske vojske.

Poginuo je 24. svibnja 1992. godine na Južnom bojištu u neprijateljskom minskom polju prilikom izvršenja borbenog zadatka. Pokopan je na groblju u Doljanima.

Posmrtno je dobio čin satnika i odlikovan Redom Petra Zrinskog i Redom Frana Krste Frankopana.

Izvor: dr.sc. Ivan Jurić

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije