VIDEO PRIJENOS

Održana II. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Objavljeno 11. srpnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Politika.

DSC_7368

Galerija

Jutros je održana II. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića na kojoj su usvojene sve točke dnevnoga reda. Ona građanima zasigurno i najzanimljivija je prijedlog Odbora za javna priznanja koji je donio odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Metkovića za 2017. godinu, a to su redom:

Radojka Bagur i Joško Martinović (posmrtno) – Nagrada Grada Metkovića za životno djelo, u obliku povelje i novčane nagrade od 8.000 kuna.

Svjetlana Bebić i Vinko Vuković – Nagrada Grada Metkovića “Narona” u području obrazovanja i kulture, u obliku povelje i novčane nagrade od 4.000 kuna.

Vatroslav Vugdelija – Nagrada Grada Metkovića “Sv. Ilija” u području socijalne skrbi, u obliku povelje i novčane nagrade od 4.000 kuna.

Ivan Čupić i Sportska udruga “Neretva run”– Nagrada Grada Metkovića “Ždral” u području sporta, u obliku povelje i novčane nagrade od 4.000 kuna, odnosno u obliku povelje.

Čestitamo dobitnicima, a vama poštovani čitatelji donosimo kompletni video prijenos II. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića.

Komentari